Tak tak... też się tak szczerzyłem, jak Jusię w realu zobaczyłem... chłopie... ona skromnie tylko na zdjęciach wygląda... Normalnie jak sobie przypomnę ten pożegnalny uścisk... przyssałem się jak glonojad do szyby w akwarium... Muszę ją namówić, żeby przyjechała w maju (jak się nie da inaczej, to z mężem, trudno), to sam zobaczysz...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Ech, Jusia, jakbyś męża nie miała, tobym Ci dopiero poprawił... No ale nic. Nie można mieć wszystkiego.
Macie tak ostatnio, że boicie się otworzyć lodówkę?
Bo ostatnio tak mam, zupełnie jak w tym kawale z Leninem. Albo jak z owsikami. Wystarczy że jeden dzieciak do przedszkola przyniesie, a w każdej d... są...
No właśnie odpowietrzałem niezapowietrzone kaloryfery w pokoju takich państwa z kieleckiego, bo mówili, że im zimno. A mają pokój ciepły bardzo. Wszedłem do ich pokoju - gorąc. A oni w swetrach i mówią, że im zimno... z kieleckiego, a tam podobno piździ strasznie .
No to udałem, że kaloryfer odpowietrzam i już mają ciepło
Moim zdaniem to dlatego, że od rana pili alkohol. Od śniadania, ze dwa razy szli spać, no i teraz ich telepie... coś scyzoryki doświadczenia nie mają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum