Z uwagi na fakt, że sprawa zjazdu siedzi mi ciągle w głowie, mam pytanie które zadaję celowo w tym miejscu a nie w wątku zjazdowym.
Gazdo wiem że pensjonat Zosia dysponuje ok 50 miejsc, wychodzę z założenia, że wszystkie miejsca wykorzystają zlotowicze, ale...
np. dziś moja córka wyraziła chęć towarzyszenia mi w tym zlocie, może nie na prawach zlotowicza, ale chciała by w tym samym czasie co ja przyjechać do Żegiestowa, czy istnieje możliwość znalezienia możliwie blisko "Zosi" pensjonatu w którym mogłaby zatrzymać się ze swoim mężem i synem, w taki sposób aby mogła korzystać z naszych spotkań, zabaw itp itd?
Wiem, że istnieje możliwość sprawdzenia tych wszystkich informacji w necie, ale sądzę, że znasz najlepiej swoich sąsiadów i polecony przez Ciebie pensjonat będzie naprawdę optymalny, oczywiście gdyby u Ciebie nie było już żywcem miejsca...
Mąż córki ma podobnie jak ja bardzo skromne wymagania lokalowe, a syn w maju będzie miał dopiero 34 miesiące życia za sobą, i ma swoje turystyczne łóżko.
Będę wdzięczny za pomoc, a sądzę, że z informacji tej może skorzystać wiele innych osób.
Mówiąc o swojej córce mam na myśli pełną odpłatność za pobyt...