A jakoś daję radę po tej chemii :-). Tragedii nie ma, tylko jakieś objawy grypowe i dreszcze. Leniuchuję i książki czytam, a zaraz zejdę i zrobię sobie ze trzy jajka po wiedeńsku :-).
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
To bardzo pocieszające Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
[ Dodano: 2012-05-20, 08:38 ]
A książki jakie czytasz?Ja uwielbiam czytać książki historyczne "Krzyżacy","Ogniem i mieczem","Potop" itp.Jeszcze bardzo lubię czytać książki o II Wojnie Światowej "Kamienie na szaniec"(przeczytałam chyba z 10 razy),"Medaliony" .Interesuję się też literaturą wschodu tzn.o problemach kobiet w Afganistanie,Pakistanie "Oszpecona","Ukradziona twarz" i inne.Przy dzieciaczkach mam niewiele czasu na czytanie.Najczęściej czytam w łóżku,po paciorkach,jak dzieci już śpią
Ja wreszcie przeczytałam drugą część Millenium i muszę przyznać, że zrobiłam to w ekspresowym tempie - wczoraj leżąc ma leżaczku na działce, coś od powrotu od Gazdy nic mi się nie chce
Millenium bardzo mi pomogło podczas pierwszej radioterapii w 2010 roku. Pochłonąłem błyskawicznie wszystkie trzy tomy... Kurka, chyba mi się sprawy z wyjazdem na Chorwację pop... i wychodzi na to, że nie pojadę, a tak mi na tym zależało...
No właśnie nie jest tak różowo. Od września mała idzie do szkoły, więc za bardzo na ten tydzień-dwa w czasie roku szkolnego jej nie zabiorę, a wakacje to dla mnie czas pracy...
No... i już doszedłem do siebie po następnej. - Bardzo dobre informacje Artur. Ty stary weteran zawsze znajdziesz jakiś dobry sposób na przetrwanie tych trudnych momentów. Może jeszcze skorzystasz w tym roku z Makarskiej Riwiery, zaczerpniesz wody ze studni Onufrego w Dubrowniku, czego życzymy Tobie bardzo.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
No faktycznie trochę kiszka, ale póki co mała może raz w roku troszkę "zwagarować", tylko niech Cie nie kusi mówić o tym głośno, czasem mozna zwolnić dziecko z końcówki roku szkolnego, zwłaszcza na poczatku edukacji
wkleje coś związanego z jutrzejszym dniem, ale przed tym przypomnę Wam że w niedzielę są pozamykane wszystkie sklepy więc jak chcecie leczyć się rano zupką chmielową to wcześniej się w nią zaopatrzcie- i kupcie więcej np 6pak bo może was sąsiad nawiedzi
Szczęśliwego Dnia Matki!!!
Twoje ubrania:
Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog
potwierdzi ciążę.
Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi
ciuchami.
żadnego skutku.
Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.
Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze
swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające
zabawki w łóżeczku.
Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum