Polecam dodać jeszcze wędzone żeberko .
Ja ziemniaki gotuję osobno a sok z kapusty zawsze odciskam żeby nie było za kwaśne i abym w razie potrzeby mogła dolać wedle uznania . Ale zawsze uznaję że trzeba wlać cały
[ Dodano: 2012-05-27, 21:50 ]
A - no i jeszcze kilka suszonych Prawdziwków lub Podgrzybków .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Grzybki też dane, następnym razem dodam to wędzone, może i smak bedzie pasował.
Ziemniaki zgotowałam osobno i okrasiłam cebulką bo nie wiedziałam co z nimi zrobić
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Jak zdrowie pozwoli, to wyjadę na przełomie września i października, może małą mi się uda ze szkoły wyrwać... (a echo niosło: "mać", "mać", "mać"...)
[ Dodano: 2012-05-29, 13:37 ]
Ale jaja... właśnie podeszli do mnie goście, którzy przedłużyli sobie pobyt, i powiedzieli, że tak im się u mnie spodobało, że wczoraj poszli do USC w Muszynie, i załatwili sobie ślub na dzisiaj... Mam być świadkiem...
Panowie, jeśli jesteście stanu wolnego, to omijajcie Żegiestów. Jeśli jesteście z kobietą, to może Wam odbić...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum