Nawet ja miałem moment aby dołączyć do towarzystwa...Ale wiek przemówił... aby mierzyć siły na zamiary... a a drugiej strony... gdby rozłożyć to w czasie...
Może bym poradził...
Jak mały Jasio gdy zdawał relację tatusiowi z wizyty w domu uciech
- dwie załatwiłem, a trzecią tylko wylizałem...
To tak jak młody byk ze starym buhajem idą sobie spacerkiem i widzą stado krów. Młody zagaduje starego:
- Słuchaj takie ładne stadko może szybciutko podbiegniemy i przelecimy kilka ?
Na co stary buhaj ze spokojem:
- Nie szybciutko tylko powoli, nie podbiegniemy tylko podejdziemy i nie kilka tylko wszystkie.
[ Dodano: 2012-06-05, 09:49 ]
Cytat:
[...]Ale wiek przemówił... aby mierzyć siły na zamiary[...]
roman1130,
Wnuczek pyta dziadka:
- Dziadku, jak to jest, jesteś już pod dziewiećdziesiątkę, a ciągle kobiety za tobą szaleją, co noc inna przychodzi?
- A bo ja wiem... - odpowiedział dziadek i w zamyśleniu oblizał brwi.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Gazda, awilem,
to się nazwa męska solidarność, jesteście niesamowici
JustynaS1975,
dzięki kochana za zaufanie
sonia21, Skąd ten tryb warunkowy
kmis757,
To jest rewelacyjne
a teraz pozadręczam Was cytatami mojego ulubionego pisarza...
"Na świecie podobno istnieją dwa rodzaje ludzi. Jedni, kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną, mówią: "Ta szkalanka jest w połowie pełna". Ci drudzy mówią: "Szklanka jest w połowie pusta".
Jednak świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią: "Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!" "
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Ależ proszę się wtrącać
A ja dalej zadręczam... może ktoś zgadnie autora?
"Zadziwiająca jest zdolność chudych staruszek do dźwigania wielkich ładunków. Dokładne badania wykazują, że mrówka potrafi unieść ładunek stokrotnie przewyższający wagę jej ciała, ale nie udało się określić górnej granicy mocy unoszącej dla przeciętnej, drobnej, osiemdziesięcioletniej babki hiszpańskiego chłopa. "
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum