Lecz się Gazdo,lecz.Jeśli chodzi o mnie, to bardzo nie lubię chorować na infekcje dróg oddechowych,jak na dworze jest prawie 30 stopni ciepła
Dużo zdrówka dla Ciebie
Jestem, spokojnie... antybiotyk działa, dzisiaj już wziąłem udział w szkoleniu z zakresu ratownictwa na wodach górskich (ale tylko z brzegu, do wody nie właziłem, za to ciskałem rzutką w pozorantów i takie tam), a przed chwilą spawałem ogrodzenie. Trochę się popastwiłem nad pomocnikami i zarządziłem grilla na wieczór...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Trochę się popastwiłem nad pomocnikami i zarządziłem grilla na wieczór...
No to zazdroszczę tego grilla, bo grill u Ciebie to czysta rozkosz. Co do pastwienia... Ponoć teraz wykazuję znaczny przypływ energii , ale... Co mi tam
(Książkę jeszcze troszkę przytrzymam, ale nie martw się, bo jest bezpieczna w moich rękach. Ma nawet własną szufladę. )
Pozdrawiam ciepło.
Gazda, Cieszę się że z Tobą lepiej. przynajmniej Ty dbasz o dobre wieści
KasiaC, witaj w naszej gromadce, nigdzie nie będzie Ci tak dobrze jak tutaj z nami
Gazdo fajnie byłoby na świecie , jakby każdy szef , bez względu na przebieg dnia pracy, od czasu do czasu zapraszałby na wspólne małe co nie co Tak dało by się wytrzymać.
Roman witaj i dziękuję.
Czytając zorientowałam się ,że w waszej gromadce jest bardzo sympatycznie
Dziękuje za miłe przyjęcie.
A u nasz w Łodzi pada i to jest ostatni dzień mojego urlopu, więc niestety zbieram siły i w poniedziałek wracam do pracy . Nie chce mi się, ale na razie nie wygrałam w Lotto .
Gazda nawet nie wiesz jak mi brakuje Łopaty, pozdrowienia dla wszystkich
U nas też pada. Ale... teraz zamknijcie oczy, i wyobraźcie sobie taki deszcz w górach, kiedy się przy zapalonym kominku siedzi z kubkiem herbaty doprawionej cytryną i nalewką... I porównajcie z deszczem w mieście.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
U nas też pada. Ale... teraz zamknijcie oczy, i wyobraźcie sobie taki deszcz w górach, kiedy się przy zapalonym kominku siedzi z kubkiem herbaty doprawionej cytryną i nalewką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum