Gazdo wyobraźnie moja bujnęła się z całych sił i ..............zazdroszczę Ci jak cho... tego kominka, i tych niepowtarzalnych widoków za oknem.............
Bahh......koniec marzeń bo oczy otwarte i wracam na swoje podwórko, na swoje wiejskie równiny gdzie przez okno widzę tylko masę zielonych drzew....
a tak z zupełnie innej beczki. Piłka nożna w ogóle mnie nie interesuje. No jeszcze jak kobiety to oglądają, to jakoś to mogę zrozumieć. Ale żeby normalny, zdrowy chłop siedział przed telewizorem, czy co gorsza szedł na stadion oglądać zmagania 22 spoconych facetów... brrr... Jest mi to całkowicie obce. I to nie jest tak, że nie jestem kibicem. Jestem. Kibicuję na przykład naszym siatkarkom z Muszynianki. A jak w telewizji pokazują występy Brazylijek w siatkówce plażowej, to się wprost oderwać nie mogę.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Widzę, że masz Gazdo podobne zapatrywania na piłkę nożną co ja...podpisuję się pod każdym Twoim słowem.
Uprawianie sportu w fotelu lub na kanapie...
Pozdrawiam prawie niedzielnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum