Ja również życzę dobrej zabawy... ale u Gazdy z Wami zawsze jest super zabawa
Mogę tylko żałować, że tym razem nie dałam rady się wybrać
Uściski i pozdrowienia dla wszystkich
Kto nie słyszał cudnego, zaraźliwego śmiechu Pani Prezes
Ojtam ojtam...
Ech...
Tu nie ma innych ludzi, niż ludzie cudowni. Sercem i duszą.
Brak zła, zawiści, negatywnych emocji.
Tylko przyjaźń i serce na dłoni. I wspólne łzy - wzruszenia i te wynikające z podobnego poczucia humoru ...
Dziś rano przyszło mi na myśl, że chyba trzeba się otrzeć o raka by być TAKIM człowiekiem jakiego spotyka się tu, na naszych zlotach...
Każdy jeden koi duszę. Daje siłę. Potrzebuje wzajemności (więc czujesz się potrzebnym).
Jest dobry. Ma serce. Uczucia. I docenia fakt, że żyje i jest tu z nami - dziś, tu i teraz.
Drodzy moi, bardzo serdecznie dziękuję, że jesteście! Wspaniale się bawiłam i to wszystko dzięki Wam. Jak zawsze, wróciłam do domku z potężną dawką energii i w znakomitym humorze. Żal było wyjeżdżać. Nie ze wszystkimi dane mi było pożegnać się. Trudno. Mam nadzieję, że witać będę się z Wami jeszcze wiele, wiele razy. Dziękuję Wszystkim i każdemu z osobna. Szczególne podziękowania dla Artura i Zuzy. Magdusiu, Aśko, Agnieszko,Ewcie... I mogłabym tak długo Cieszę się, że Was znam.
Kto nie słyszał cudnego, zaraźliwego śmiechu Pani Prezes
Ojtam ojtam...
Ech...
Tu nie ma innych ludzi, niż ludzie cudowni. Sercem i duszą.
Brak zła, zawiści, negatywnych emocji.
Tylko przyjaźń i serce na dłoni. I wspólne łzy - wzruszenia i te wynikające z podobnego poczucia humoru ...
Dziś rano przyszło mi na myśl, że chyba trzeba się otrzeć o raka by być TAKIM człowiekiem jakiego spotyka się tu, na naszych zlotach...
Każdy jeden koi duszę. Daje siłę. Potrzebuje wzajemności (więc czujesz się potrzebnym).
Jest dobry. Ma serce. Uczucia. I docenia fakt, że żyje i jest tu z nami - dziś, tu i teraz.
Witam,
Dotarliśmy do domku z Zlotu o godz 2:00 w nocy
Śniło mi się dzisiaj jak zbieramy rydze i takie tam
https://www.youtube.com/watch?v=pW_uPhUIrlg
Cieszę się że mogłam się z wami spotkać poznać nowe osoby ,było superosko.
Dzisiaj już w pracy.
Pozdrawiam wszystkich.
zoi,
Bardzo się cieszę że poznałam Cię na Zlocie.
Trzymaj się mocno i jakby co to dzwoń.
Widzę ze nie masz wątku kciukowego dlatego piszę tutaj.
Jak będziesz miała zdjęcia z Zlotu to proszę na priv.
Tak będzie wyglądał nasz zbór na następnym wrześniowym zlocie i tak jak R......... będziemy
Pozdrawiam.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2014-09-22, 17:51 ] Jeśli Zoi ma takie życzenie, wątek zostanie założony.
Z naszej strony również serdeczne podziękowania dla Wszystkich. Magia serdeczności, zrozumienia i urok samych gór sprawia, że człowiek choć na chwilę odrywa się od codziennych trosk i obowiązków. Dużo wrażeń... niespodziewani goście ..... i właśnie te rydze, przygotowane wyśmienicie przez Nikę i Zoi:) Dziewczyny spisałyście się na medal ...rydze na masełku, kurki z jajecznicą i opieńki ze śmietaną, czy można chcieć więcej:))
Magda, tak ciepło opisałaś nas zlotowiczów. Bardzo Ci za to dziękujemy:)
Moja siostra szczęśliwa:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum