Ewelinka cudne z was babeczki - mała jest rozkoszna
a dziękuję, dziękuję. I w tym miejscu powinnam nieśmiało powiedziać: "ależ nie, ohy i ahy...". Ale co tam córę mama na 5. Więc po prosty podziękuję za miłe słowa.
A tak przy okazji szminka czy błyszczyk? jaki kolor?
Szminka, taka lekka, pani, która sprzedawała powiedziała, że taka na letni makijaż , OOO . Co te Panie w tej kosmetyce nie wymyślą. Kolor nazywa się: jakiś pomarańczowy, nie wiem jak się 'profesjonalnie' nazywa.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975, a'propo rozmowy o wieku: wczoraj przedszkolanka mojego dziecka dała mi UWAGA !!! max 26 lat
Jak mąż powiedział Jej, że ja mam 30 lat a On 33, czyli jest od niej (lat 23) 10 lat starszy to powiedziała - w zyciu bym tyle nie dała. No tak (pomyslałam sobie) ale nic dziwnego, że niemozliwe jest dla Niej żebysmy mieli po 30 lat. bo w Jej oczach to pewnie wiem emerytalny.
[ Dodano: 2011-10-20, 14:59 ]
Źle to zaakcentowałam: Pani przedszkolanka powiedziała - w życiu bym TYLE nie dała.
Powoli wczytuję się i uczę poruszać po Forum. No i proszę jaki super wątek.
Piękna incjatywa i tyle ładnych fotek jak w prawdziwej rodzince. Poszukam coś ciekawego u siebie i jeśli pozwolicie dołącze do tej "rodzinki bezwstydników" a co mi tam...i zmienię Avatara...
Czytając życie codzienne forum zapominam o tym, że pierwszą walkę przegrałem...bo kto najlepiej zrozumie Nas jeśli nie My sami...wiem to napewno od pierwszego dnia pobytu w DCO i rozpoczętej walki o życie.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum