W twojej skrzynce pojawiła się nowa Prywatna Wiadomość od .... na "DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne". Możesz zobaczyć nową wiadomość klikając na poniższy odnośnik
... i tym razem nowej wiadomości nie było. Czy wiadomość została wysłana pomyłkowo na mojego maila, czy też gdzieś "wyparowała" ?
Mamy od jakiegoś czasu nowe zabezpieczenie - jeśli dana wiadomość zostanie w krótkim czasie licznie powielona i 'hurtowo' przesłana do wielu odbiorców (przekroczona zostanie dana ilość w konkretnym, krótkim czasie) - skrypt automatycznie usunie ją z bazy danych, domyślnie traktując jako spam.
Jedyną niedogodnością jest fakt powiadomienia, które zostaje wysłane mailem (do osób, które tę opcję zaznaczyły jako aktywną) - odnośnik faktycznie wtedy odsyła w "nicość".
Spamu mamy coraz więcej - dwoimy się i troimy byście nie byli nim zasypywani.
Mam pytanie do administratora. Chodzi o powiadamianie o odpowiedziach na emaila. Już dwa razy mi się zdarzyło, że taka wiadomość zapisała się jako spam. Dlaczego tak się dzieje
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Przyczyna tego najprawdopodobniej leży po stronie ustawień Twojej skrzynki,
powinnaś w ustawieniach taką wiadomość (powiadomienie) zaznaczyć jako 'nie-spam' (powinna być taka opcja),
wówczas powiadomienia będą pozostawały w folderze wiadomości otrzymanych.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum