myśle zebro że tego ci było potrzeba, nie , nie samej smierci mamy przyjaciółki ale tego ze one są tam juz dwie,
ze mama nie jest TAM sama ,
ze ktos kto ja znal i rozumiał dołączył do niej
mysle ze teraz nareszcie sama odpoczniesz, wyciszysz się,
bedziesz mysleć o nich obu i będzie ci lepiej jesli tak mozna to ująć
czasem tak jest
nikt cię nie posądzi ze cieszysz że z odejścia mamy przyjaciółki, bo to niemożliwe , to tez Cie boli bardzo , będziesz przezywac ta smierc tak samo boleśnie,
ale to ona sprawiła swoim odejściem, jest ci w jakis sposob lżej ,
może tez dlatego ze nie odchodziła w swiadomości, ze nie cierpiala tak bardzo
wróć do zycia bo one obie juz się spotkały i nie potrafią się nagadać , wszak nie widziały się pol roku,
teraz obie tam na gorze będą cie wspierać i pilnować żeby było Ci łatwiej
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Nadzieja, ja wierzę w to "TAM", wierzę też ze zmarli tzn ich dusze są wśród Nas.
Kiedy tatko zmarł po kilku miesiącach miałam sen. W śnie tym (który zresztą opisałam w dziale sny) tatko pokazał mi, że mimo iż cała rodzina już go nie widzi to on ciągle wśród Nas jest. Może to głupie wierzyć w sny ale ten akurat był inny, był taki "rzeczywisty". Cały czas bardzo smutno mi było , że go już nie ma, że tyle się dzieje a on tego nie może już zobaczyć aż w końcu "przyszedł" pokazać mi w śnie, że ciągle jest.
To był piękny i wzruszający sen. Dziękuję co modlitwę za ten sen.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Wczoraj po raz pierwszy od kilku tygodni przespałem spokojnie prawie całą noc. Dzisiaj cały dzień byłem w biegu. Chciałem jeszcze pojechać na cmentarz, ale już nie mam siły.
W całym tym chaosie zdałem sobie sprawę, że nie mogę teraz się zatrzymać. Muszę skończyć studia, obronić się, znaleźć pracę - tego chciała Mama i teraz muszę to zrobić. Dla niej.
Dziękuje wszystkim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum