Niech te Święta przyniosą Wam wiele radości, ciepła i optymizmu. Niech będą pełne miłości - bo to sens życia, pełne wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile, nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.
Pozdrawiam serdecznie, Justyna
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
W tych świątecznych dniach, chciałabym Wam życzyć dużo spokoju i serdeczności. Dla oczekujących dobrych wiadomości, dla chorych i cierpiących ukojenia w bólu, dla ich rodzin cierpliwości i zrozumienia, a dla tych co odeszli, wiecznego odpoczynku.
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Kochani,
Wszystkim, ale to absolutnie Wszystkim, tym, których poznałem osobiście i tym, których znam na razie nieosobiście.
Najserdeczniejsze życzenia pięknych Świąt. Takich, które w mroku przyniosą nam trochę światła. W zabieganiu i zmęczeniu - trochę odpoczynku. W samotności i smutku - płomyk nadziei i kogoś życzliwego obok. W beznadziei - nadzieję... Niech będą pełne wiary, że to wszystko, co nas spotyka ma sens.
Wielu łask od Nowonarodzonego, zdrowia, dla tych, którzy walczą i sił dla tych, którzy wspierają walczących.
Pozdrawiam ciepło, chociaż w górach tylko 4 stopnie...
MisiekW
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana, jedz pierogi, z plasteliny lep bałwana, a w sylwestra baw się do rana
- Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
życzy Krzysztof z Rodziną
rodzinnego ciepla,ktore serca z mrozu rozbiera, blasku choinki ktory w oczach sie mieni, i chwili zadumy, ktory ten swiateczny czas odmieni przesyla ewa 52 z joasia
Bratnie duszyczki z tego forum, pragnę złożyć wam najserdeczniejsze źyczenia z okazji świąt Bożego Narodzenia. Niech upłynął wam one w miłej, rodzinnej atmosferze a problemy życiu codziennego znikną chociaż na chwilę.
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Życzę wszystkim świat spędzonych w gronie rodziny, poczucia bliskości, miłości, bezpieczeństwa . Nie umiem składać pięknych życzeń takich jak Misiek W (pozdrawiam),ale kocham Was Forumowi Ludzie i tulę do serca.
Życzę najgoręcej wszystkim pięknych Świąt, przynoszących miłość i nadzieję. Niech siła Bożego Narodzenia wzmocni w nas wiarę w nieustanne odradzanie się dobra.
Życzę Wam wszystkim radosnych i błogosławionych Świąt,
by w Waszych sercach i rodzinach stało się i pozostało to narodzenie się Pana Boga,
którego świadomość obecności niech zawsze pozwala Wam przezwyciężać życiowe trudności
i będzie światłem i drogowskazem na dalsze życie.
Z serdecznym pozdrowieniem i podziękowaniem za otrzymane życzenia
- Wasz (wredny) admin.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w Świętą Noc.
Niech te Święta będą dla każdego z Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Niech ten magiczny czas będzie wykorzystany jak najlepiej i da siłę, wiarę i nadzieję na przyszłość.
Spokojnych Świąt...
ileene
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum