zalatana jestem... dwa audyty zrobiłam...zarobiłam 150 zł za godzine pracy weszłam do sklepu na 2o minut i po kasie. szkoda ze takich akcji nie mam 8 dziennie
no i szkoda że kasa wydaje się szybciej niż się zarabia
teraz jeszcze Jasełka w zerówce. Podjem trochę przed jutrem. Już zjadłam kurczaka z rożna żeby było zdrowo to z buraczkami
na buraczki to ja już patrze nie mogę,,,,a jak pomyślę że po chemii znowu będę robic sok z buraków to już mnie mdli no nic to...zobaczymy co to jutro dzien przyniesie w wizyta w WCO.
a dzisiaj to w ogóle zrobiłam małe prywatne śledztwo i okazało się że mój duet: chemik i chirurg onkolog to najlepsze co mogło mi się przytrafic
także czuję się 'bezpiecznie'
mówisz i masz
To jest dopiero telepatia - co???
to prawie jak jedna dusza w dwóch ciałach
cały dzień jeździłam po ziemi mazowieckiej - Gostynin, Płock, Sierpc - jedno spotkanie biznesowe, dwa spotkania świąteczne
a ja w wigilię zeszłęgo roku w gówno wlazłam....psie.
i mówie do kolegi w pracy - czy to oznacza, że cały rok będę miała przesrany????
no że moje słowa się w gówno nie obróciło
ta dziewczyna co to ją Akos na chemiach spotykasz, to ona chyba tylko potrzebuje, żęby ją wysłuchac.....
chyba.....
kupiłam dziecku nr 2 kolejkę na allegro....I kurier ukradł moją kolejkę wraz z innymi 3 paczkami...Kierowniczka poczty oddała mi kasę z własnego portfela...smutno mi
idę jej zanieśc jutro czekoladki
buzi dupci Akosku
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
[ Dodano: 2011-12-21, 13:57 ]
ubawiłam się dzisiaj z tym moim doktorkiem. zawsze przyjmował mnie w locie na korytarzu bo w ten dzień akurat nie przyjmuje w przychodni. a dzisiaj akurat jest jego dzień więc wchodze sprawdza wyniki - wszystko ok. i mówi z uśmiechem "dzisiaj jest okazja to Panią zbadam"
potem pyta czy mam chirurga który mnie prowadzi . podaję nazwisko a on że to bardzo dobrze. No to ja na to ze w ogóle duet lekarski mam z górnej półki
także ogólnie kupa śmiechu
jak to powiedziała śp Kasia :( zabijam paskuda śmiechem i dobrym humorem...
oj niech się ma.... bo ja uparta jestem i poddać się nie zamierzam
o dziwo dzisiaj samopoczucie mam niezłe...także na komisję się wybiorę
[ Dodano: 2011-12-22, 13:44 ]
a poza tym moje młode złamało wczoraj obojczyk....jak co roku zima zaskoczyła drogowców... wracałyśmy z przedszkola i wywinęłyśmy orła na nieodśnieżonym chodniku....teraz chodzi w "pajączku" :(
a zachowuje się jakby nigdy nic...
Akos, Świąteczne życzenia przede wszystkim zdrowia, dobrego samopoczucia, uśmiechu pomimo wszystko, pogody ducha, dobrych myśli, serdeczności, miłości, nie wątpię, że to wszystko masz, ale życzeń nigdy za dużo i niech Cię pozytywne emocje, myślenie, energia nie opuszczają.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
"Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Wad szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniecie, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia "
święta i po świętach....ale były cudowne, rodzinne.... może w obliczu choroby przeżywa się je "inaczej". nie przeszkadzało i nie rozczulało mnie jak wszyscy życzyli mi zdrowia... oby się te życzenia spełniły
ale życzeń składanych z mężem nie zapomnę do końca życia. staliśmy chwilę przytuleni nic nie mówiąc. wiedzieliśmy co powiedzieć ale słowa nie były potrzebne... wtedy oczka mi się zaszkliły- jemu zresztą też a taki z niego twardziel takie życzenia bez słów ...ale jakże bogate w treść... poczułam taką....wielką miłość, jedność, ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum