no ja właśnie kombinuję , że w sumie mam brązową perukę więc może zaszaleję z jakimś jasnym kolorem
[ Dodano: 2012-06-18, 17:44 ]
zdjęcie kiepskiej jakości... niestety musialam się streszczać: raz że wiewiór ruchliwy- co przykucnęłam to leciał prosto na mnie a ja takich małych ruchliwych zwierzaków to się boję a dwa moje młode dziecię jest równie ruchliwe jak ta wiewióra
witam wieczornie
Zawsze czuję się tutaj jak dziadek wygrzewający się na swoim ulubionym fotelu w słoneczny dzień.
akos6, możesz spokojnie pobierać opłatę klimatyczną
Dziękuję za cudne zdjęcie i klimat
witam wieczornie
Zawsze czuję się tutaj jak dziadek wygrzewający się na swoim ulubionym fotelu w słoneczny dzień.
akos6, możesz spokojnie pobierać opłatę klimatyczną
Dziękuję za cudne zdjęcie i klimat
To akurat w Łazienkach. Nasze wiewióry takie oswojone nie są żeby jeść nam z ręki...ale pracujemy nad tym
[ Dodano: 2012-06-19, 08:27 ]
A co do opłaty klimatycznej wprowadzam - UŚMIECH
Witam
Patrzę dzisiaj na odbicie w lustrze i tak coś nad oczami ciemniej się zrobiło. Myślałam że moje dziecię mnie wybrudziło...a to brwi zaczynają wyłazić
No to myślę...skoro brwi są to gdzie rzęsy ...zbliżam oko do lustra ....SĄ jeszcze małe...ale czarne i nawet gęste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum