no niestety...mąż mnie namówił na spacer ...Pojechaliśmy ze szkodnikami do Łazienek... i jeszcze nie wiem jakim sposobem mnie namówił na zrobienie gołąbków dzisiaj....
uczeń przerósł mistrza...
dobrze że jest przerwa w meczu bo mnie nerwy zeżrą
ostatni raz tak się stresowałam jak czekałam na wyniki po operacji
agamaz- nocne Polaków rozmowy zawsze są udane
to jest nie do wytrzymania tak sie denerwuję ,że
Miejmy nadzieję ,że podołają choć jest ciężko Czesi nie dają za wygraną.
Dobrze,że w końcu deszcz przestał padać.
Zaciskam
dzisiaj popracowałam. Obiadek zrobiłam. teraz wypije kawę i lecę na zebranie do szkoły ...moje dziecko ma zacząć od września 1 klase A mieliśmy jechać po farbe...nie ma kiedy....
No i stoję przed dylematem ... ełosy mi odrosły już mają jakieś 4cm, i zastanawiam się na jaki kolor je malnąć... na swój naturalny ciemny brąz...czy zaszaleć i wrócić do blondu...
A czuję się super słoneczko świeci....Czegóż chcieć więcej
na jaki kolor je malnąć... na swój naturalny ciemny brąz...czy zaszaleć i wrócić do blondu...
Widzę, że wracasz do zdrowia
Swego czasu też stanęłam przed podobnym dylematem. Po chwili zastanowienia stwierdziłam, że jeśli nie będzie mnie się podobało to obetnę się na łyso
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum