Mimo wszystko cieszę się że nie muszę się malować, pakowanie zajmuje mi 5 min i mieszczę się do małej reklamówki.
Metodą Abrahama dziękuję Bogu, że pozwolił mi urodzić się facetem, naprawdę jako facet mam zdecydowanie mniej roboty
Mimo wszystko cieszę się że nie muszę się malować, pakowanie zajmuje mi 5 min i mieszczę się do małej reklamówki.
Metodą Abrahama dziękuję Bogu, że pozwolił mi urodzić się facetem, naprawdę jako facet mam zdecydowanie mniej roboty
witaj Romku
niestety coś w tym jest co piszesz,,,,
Justyś ... to nie jest intensywny rudy... to jest czerwony
Justyś ... to nie jest intensywny rudy... to jest czerwony
A jakieś aktualne foto będzie, bo jestem ciekawa ...
Ja tylko pisałam, że mnie bardzo się podoba intensywny rudy ... i bardzo bym chciała mieć takie coś na głowie, ale obawiam, że to nie sprawdzi się do mojej urody
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Cześć Asiu . Widzę, że teraz zaszalałaś na czerwono . Ja mam nadal czarno-fioletowe i chyba przy nich zostanę, bo mi jakoś leży ten kolor . Ale teraz w ciąży tak mi włosy wypadają, że masakra jakaś . Chyba za niedługo perukę po mamie będę zakładać . Jak się czeszę to normalnie garściami wylatują . Podobno to normalne .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum