Już jestem po randce z Romkiem Znaczy się ze spotkania wróciłam o 20-stej.
W dalszym ciągu nie dowierzam, że się spotkaliśmy ...
Już same to, że zobaczyłam czekającego Romka wzbudziło w moim sercu ogromną radość
OGROMNĄ !!!
Wreszcie mogłam zrobić to na co tak długo czekałam. Mogłam tak mocno, mocno przytulić się do Romka
Na takie chwile warto czekać, dla takich chwil warto żyć
Były chwile wzruszenia i chwile uśmiechu. Ech ... szkoda, że ten czas tak szybko zleciał
.
Przypuszczam, ba ! jestem pewna, że gdyby nie ograniczenie w czasie moglibyśmy przegadać całą noc. Myślę też, że cichutka muzyka, która grała w tle, która bardzo spodobała się Romkowi (wiedziałam, że Mu się spodoba
) porwałaby Nas w pewnym momencie do tańca ....
Wszystkie słowa wydają mi się zbyt proste aby podziękować Romkowi za czas mnie poświęcony i wyrazić Wam to co czułam podczas spotkania i czuję w dalszym ciągu.
To jak się czuję ciężko opisać słowami, można to opisać tylko uczuciem ...
Romek to wspaniały, otwarty człowiek z przeogromnym sercem i wspaniałym uśmiechem !
Chwila rozmowy sprawiła, że wróciłam do domu myślę i tęsknię.
Cholernie tęsknię !
Taki Przyjaciel to Przyjaciel przez duże "P", to więcej aniżeli skarb ...
Dobrze jest mieć Przyjaciela po drugiej stronie netu ale nic nie jest w stanie równać się ze spotkaniem w rzeczywistości.
Ostatnio miałam ciężkie dni, do tego mamcia od wczoraj jest w szpitalu, nie byłam pewna czy dam rade się spotkać ale takiemu szczęściu jakim jest możliwość bycia choć przez chwilkę z Romkiem po prostu trzeba wybiec na spotkanie ! Nie warto czekać do następnego razu, warto następny raz tu i teraz wspólnie zaplanować.
Dziękuję Ci Romuś za dzisiejsze chwile, za to, że mogłam Ciebie poznać, za rozmowę, za ciepłe słowa, za buziaki, za przytulenie, za uśmiechy, za to że mogłam poczuć moją dłoń w Twojej dłoni, dziękuję za krótki spacer kiedy mogłam Ciebie odprowadzić trzymając się za ręce ...
Dziękuję, że jesteś !
Muszę ochłonąć, niech mnie ktoś uszczypnie
Ja dzisiaj nie zasnę
Tęsknię, no
!
Przyjaźń niczym róża,
ozdabia cały świat.
Maleńka czy duża,
zostawia w sercu ślad.
Anelia napisał/a: |
|