Jak ja lubie ludzi pozytywnie nastawionych do zycia ! i szukajacych pozytowow w nawet najgorszej sytuacji
Alternatywą jest tylko ustalanie szczegółów pogrzebu...a ja jakoś nie lubię prorokowania, wolę spokojne traktowanie każdej sprawy, nawet wtedy gdy ciężko jest o ten spokój.
Mam już za sobą rozpacz, bunt, ból i żal... nie chcę rezygnować z tego czego jeszcze nie zrobiłem, nie zobaczyłem, przeczytałem czy przeżyłem.
Nie mam zamiaru umierać każdego dnia, ale nie mam też ochoty chować się do szafy, gdy ten ostatni dzień przyjdzie, mam nadzieję że będzie to kolejny zwyczajny dzień, kiedyś gdy zrobię już wszystko i niczego więcej nie będę już chciał... czyli nieprędko
Wolę wygłupiać się niżeli zastanawiać jak będzie wyglądać następny dzień, lub zastanawiać się czy następny dzień w ogóle będzie...
Staramy się też działać w tym kierunku
Romku dzięki tej Naszej tancerce i innym z forum oraz wątku Gazdy zaczęłam się więcej uśmiechać, żartować .... wiesz jak BARDZO mnie tego brakowało ?
Dlatego też teraz uważam, że masz 100% rację pisząc:
roman1130 napisał/a:
uważam, że humor jest jednym z najważniejszych elementów terapii,
roman1130 napisał/a:
Wolę wygłupiać się niżeli zastanawiać jak będzie wyglądać następny dzień, lub zastanawiać się czy następny dzień w ogóle będzie...
[ Dodano: 2012-02-09, 22:39 ]
roman1130 napisał/a:
Nie mam zamiaru umierać każdego dnia, ale nie mam też ochoty chować się do szafy, gdy ten ostatni dzień przyjdzie, mam nadzieję że będzie to kolejny zwyczajny dzień, kiedyś gdy zrobię już wszystko i niczego więcej nie będę już chciał... czyli nieprędko
I basta !!!
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Romku dzięki tej Naszej tancerce i innym z forum oraz wątku Gazdy zaczęłam się więcej uśmiechać, żartować .... wiesz jak BARDZO mnie tego brakowało ?
Dzięki temu, że to forum jest właśnie takie jakie jest, spędzam tu każdą chwilę, nawet wtedy gdy padam na nos, tak jak w tej chwili.
Napisałem kiedyś że warto tu być, i polecam to forum każdemu z kim tylko spotykam się w trakcie leczenia, na blogu czy gdziekolwiek indziej. Bo warto być tu i teraz
Alternatywą jest tylko ustalanie szczegółów pogrzebu...a ja jakoś nie lubię prorokowania, wolę spokojne traktowanie każdej sprawy, nawet wtedy gdy ciężko jest o ten spokój.
Romek , niech Ci nasza Anelia powie co ja wymyslilam jesli o moj pogrzeb chodzi
A tak na serio, zgadzam sie z Toba w 100 % - ale najlepiej jak sie podchodzi do wielu rzeczy z humorem i spokojem I wiesz co , takich osob trzeba sie trzymac, bo pewnie taka osoba i z Toba poplacze i z Toba sie posmieje
Jeszcze Romku ta nasza Anelie rozbawimy tak , ze jej boki pekna :d
cleo33 napisał/a:
a iwka3219 jest cudowna przesyła wszystkim tyle energii takich osób nam tu brakuje
Cleo33 - ja ?? no , az sie zaraz zarumienie jaka Ty kochana :D i mi sie teraz mordka smieje :D
Asiu, Anelko Iwonko.
Jutro czeka mnie wyprawa do IO więc idę spać, spałem już co prawda wiele lat, ale jakoś nie czuję tej werwy co dawniej,
Śpijcie spokojnie a może przyśnicie jak obdeptuję Wam pantofelki na imprezie u Gazdy
[ Dodano: 2012-02-09, 22:57 ]
chyba jednak nie pójdę do łóżka, zostanę z Wami
Romku a wracając do tego co wspomniałeś o Swojej wrodzonej nieśmiałości i o tym, że nie ujawniasz się w wątku u Gazdy myślę, że zrobiłeś już dobry krok w kierunku śmiałości podoba mnie się to. Może nazwijmy te Nasze wpisy jako hmmm grę wstępną do Gazdy
iwka3219 napisał/a:
Romek , niech Ci nasza Anelia powie co ja wymyslilam jesli o moj pogrzeb chodzi
Oj nawymyślała między innymi , że :
chce mieć RAID przy sobie,
MP3 w uszach,
butelke ginu i toniku,
koniecznie makijaż a najważniejsze błyszczyk
że MY goście mamy nie płakać tylko mamy tańczyć cha che
......itp
Cała Iwonka
Smutny temat ale rozbawiła mnie do łez !!!
[ Dodano: 2012-02-09, 23:06 ]
aaaaa i jeszcze chce łopate i młotek mieć przy sobie
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Kochane moje, będziecie ze mną w snach.
Próbowałem być dzielny ale ślepia takie dzielne nie są i palą żywym ogniem, a ziewanie grozi wywichnięciem szczęki.
Oczywiście że to solarium tak działa, a nie Wasza obecność, jestem przerażony myślą że tak może być jeszcze w kilka tygodni po zakończeniu terapii.
Śpijcie spokojnie... beze mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum