Miało być bez skojarzeń, próbowałam ale same słowo "Anelia bez skojarzeń" nie daje mi przejść obok obojętnie
Iwona, rzucasz się po podłodze ? No wiesz, co ?!!
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Oj Romek poznasz Iwonkę bardziej to sam się przekonasz co mnie powstrzymuje ... takich rzeczy się nie pisze przed 22:00 ale tego to nawet po 22-iej tu nie napisze
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Próbuję od lat wielu, próbował nawet sam pan Mieczysław Wieczysty, legenda Krakowskich szkół tańca... Stwierdził, że słonia można nauczyć tańczyć... podobno są bardzo inteligentne w odróżnieniu...
Dlatego uznając autorytet p. Wieczystego nie kompromituję się.
Myślę że na wiosnę lub w lecie jak dogadamy się odnośnie zlotu u Gazdy spróbuję z wymagającą Iwonką poćwiczyć jakąś niezbyt skomplikowaną figurę w rytmie galopującego żółwika, pod warunkiem że będę odpowiednio sponiewierany po podłodze
[ Dodano: 2012-02-09, 21:43 ]
no cóż dzieci jakoś w pobliżu nie widziałem, a ja aż tak bardzo wstydliwy nie jestem
[ Dodano: 2012-02-09, 21:47 ]
A z drugiej strony, jeśli awatar Iwonki przedstawia jej zdjęcie, to pewnych sprawek można się domyśleć
Jutro ostatnie solarium w tym tygodniu, w następnym powinienem dobić do połowy, a później będzie już tylko z górki i będziemy mogli poważnie zabrać się za planowanie nauki tańca, śpiewu i wszystkich innych fajnych rzeczy, które chwilowo są utrudnione.
Najważniejsze jest jednak to że każdy dzień zbliża nas do wiosny, do ciepła i słońca... reszta to jest pikuś
[ Dodano: 2012-02-09, 22:09 ]
nigdy nie twierdziłem że jestem wróżką czy fizjonomistą, ale widać diablę w Twoich oczach, takie poczucie humoru i temperament... konfrontacja z rzeczywistością może być niezwykle ekscytująca
Jutro ostatnie solarium w tym tygodniu, w następnym powinienem dobić do połowy, a później będzie już tylko z górki i będziemy mogli poważnie zabrać się za planowanie nauki tańca, śpiewu i wszystkich innych fajnych rzeczy, które chwilowo są utrudnione.
Najważniejsze jest jednak to że każdy dzień zbliża nas do wiosny, do ciepła i słońca... reszta to jest pikuś
Jak ja lubie ludzi pozytywnie nastawionych do zycia ! i szukajacych pozytowow w nawet najgorszej sytuacji
Brawo Romek , no to dla Ciebie za takie podejscie bedzie pierwszy taniec :D
Wiem że jest to poważne forum i poruszane są niezwykle ważne problemy, ale uważam, że humor jest jednym z najważniejszych elementów terapii, dlatego Moderatorzy nas nie wywalą na zbity łeb.
Wolę wygłupiać się niżeli zastanawiać jak będzie wyglądać następny dzień, lub zastanawiać się czy następny dzień w ogóle będzie...
[ Dodano: 2012-02-09, 22:17 ]
Dzięki.
Nawet jeśli miałbym skompromitować się ostatecznie i na zawsze, będę trzymał Cię za słowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum