Dziekuje kochani dobra rada zawsze w cenie:) jak sie ogarnę do wrzesnia to macie u mnie pyszne piwko chłodzone w Popradzie.Krzys ogladałam to co przygotowałeś nie byłam tam a i tak czuję ze ta super energia do mnie dotarła dzięki wielkie.teraz to w podskokach wezmę nastepna chemię chociaż powiem was że system cotygodniowy jest do .....
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Dziekuję kochani za wsparcie.Jestem po badaniu USG jest duzo lepiej naciek który niestety sie rozwija jest w dalszym ciagu aktywny gdzie inne zmiany znikły Pani doktor powiedziała ze jest duzo lepiej niż w marcu reszta w rekach chemii.We wtorek lecę pędzę do szpitala na chemioterapie i zobaczymy.Ten tydzień od roku jest najpiekniejszym tygodniem jaki miałam czuje się swietnie mam ochotę na zycie spiewam tańczę wygotowując obiadki czego czesto nie robiłam.Poprostu zapominałam o chorobie takie wietrzenie móżgu.Przyzwyczaiłam sie do szelmy a może cokolwiek sie stanie już nie budzi takiego przerazenia we mnie jak na początku ,a moze te 17 % spowodował ze jest szansa i bedę sie tego trzymac jak "piany płotu" .Mamy czerwiec a więc juz 12 miesięcy od diagnozy a ja nadal śmigam i tak łatwo się nie poddam pozdrawiam gorąco super Administratorów i walczacych
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
KInia we dwie damy radę ,gdybym sie czuła jak dzis to kurcze na piechotę mogłabym smigać.Ale zobaczymy co mi zapodadzą we wtorek .tak na marginesie to jestem pełna podziwu dla Twojej wiedzy na temat naszej choroby.Gdybys miała jakies rady dla mniE to ja czekam . pozdrawiam
Bożenko, nieustannie Cię wspieram i podziwiam .
(nie obraź się za uwagę) proszę pisz przecinki i kropki, bo dość kiepsko się czyta, zwłaszcza dotyczy to informacji merytorycznych
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dzieki Wam serdecznie .Cosik mi się skrzydełka podwineły bo nie rozumiem tych swoich cholernych płytek.Jeść dostają ,wypoczywam ,nic nie odczuwam fizycznie a tu taki numer.Teraz jestem na sterydach - lodówka moja pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum