Dziękuje Wam wszystkim, doceniam. Za wsparcie również. Tatko był fantastycznym człowiekiem. Niektórzy mawiają, że po odejściu bliskiej osoby najbardziej opłakujemy swoją samotność. Cóż ja wiem, że tatko chciał jeszcze żyć, snuł wiele planów. Wielu ludziom będzie jego brakować. Dziękuje Bogu za to, że dał nam chociaż te kilka chwil, gdy tatko był po chemii silniejszy i mogliśmy powiedzieć sobie wiele pięknych słów, które na zawsze pozostaną w moim sercu- wiem, że nie wszystkim bywa to dane. Za ok 2-4 tyg będą pełne wyniki histopatologiczne taty, tak przynajmniej powiedziała bratu lekarka prowadząca, na pewno opiszę to tu jeszcze. Co do szpitala MSWiA w Poznaniu nie mam większych uwag, mam wiele szacunku do lekarki prowadzącej tatkę, tak samo do większości pielęgniarek z oddziału na hematologii. Natomiast jeśli chodzi o Oddział Anestezjologii i Intensywnej Terapii to z perspektywy czasu wiem, że wyjątkowo nietaktowną, prostą kobietą była tam właściwie jedna lekarka, do reszty pracowników nie mam większych uwag, określiłabym ich na poziomie "wystarczającym"- oczywiście oceniam wyłącznie pod względem komunikacji nie profesjonalności. Zdaję sobie sprawę, że anestezjolodzy należą do grupy tych niedocenionych, sfrustrowanych lekarzy, a wiem, jakże trudny to zawód i być może właśnie dlatego ta starsza, krzykliwa, protekcjonalna kobieta po prostu sobie odreagowuje swoje zawodowe/ życiowe frustracje na bliskich osób leżących tam w krytycznym stanie, ale to świadczy tylko o niej.
Tymczasem mam inny problem onkologiczny dotyczący mojej mamy, dotyczący innego rodzaju nowotworu, tfu tfu- wszystkiego dowiem się dopiero w piątek, gdy będę mieć pełen opis histopatologiczny guza piersi. Póki co modlę się aby to nie było nic złego i obym nie musiała nic więcej na ten temat pisać na tym forum. Pozdrawiam
Tymczasem mam inny problem onkologiczny dotyczący mojej mamy, (...) w piątek, gdy będę mieć pełen opis histopatologiczny guza piersi. Póki co modlę się aby to nie było nic złego i obym nie musiała nic więcej na ten temat pisać na tym forum
Tego życzę, abyś na tym forum nie musiała pisać
Pozdrawiam
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum