Markery ujemne, liczne zmiany wplucach do 7mm. Chyba największym błędem było zostawienie zmiany, która częściowo się zmniejszyła przy nivolumabie. Trudno..ostatnia walka przede mna..oby zwycięzska
rootsradical,
Rozumiem, że decyzja o ipilimumabie już podjęta? Zakwalifikowałeś się do niego po tych wszystkich przejściach i problemach po BEPie?
Kiedy zaczynasz?
Kciuki trzymam niezmiennie, twardo walczysz, to pewne.
Pozdrawiam, m.
Dzięki! Tak, dostałem już pierwszą dawkę.Tyle już przeszedłem, że jakoś przyzwyczaiłem się do życia na krawędzi..Śmierci się nie boję, bardziej cierpienia, ale najbardziej cierpienia rodziny..No nic, zobaczymy, może się znowu wywinę śmierci;)hehe
Teraz najważniejsze to przyjąć wszystkie zaplanowane dawki leku. Oby skutki uboczne się nie pojawiały albo były minimalne - tego Ci życzę z całego serca!
Widać, że masz fantastyczną rodzinę u boku, konkretne źródło Twojej siły i uporu. Tylko tak dalej 🙂
rootsradical, jak się czujesz?
Jak walka?
Z całego serducha trzymam kciuki i przy okazji w Nowym Roku życzę "zawieszenia broni" i samych cudownych chwil z ukochaną rodziną
Ile dawek Yervoy udało się podać? Masz za sobą już 3? Rozumiem, że wkrótce mogłaby być ostatnia jeśli tylko wątroba się poprawi przynajmniej do st.1?
Trzymaj się, powodzenia, niech sterydy dobrze zadziałają 🤞
Czy to prawda, że trzeba się zmieścić w 12tygodni z 4dawkami z ipilimumabem? Dziwne..Tak mi lekarka mowila, ale to po co jest coś takiego jak przesunięcie leku w wytycznych jak i tak jedno.podanie odpada..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum