Witam Na początku dziękuję ślicznie za wsparcie ,jesteście bezcenni .Jestem po zabiegu,bolało jak cholera za mało znieczulenia dostałam ale to też moze wina tego że to jednak opuszek palca i jest bardzo czułe miejsce.Dużo krwawiło więc chcąc nie chcąc mam dwa szwy co zajmują cały kciuk.Ważne że już po i teraz tylko czekanie.....Pocieszam się faktem że robiłam między czasie dużo badań i były ok ,czegoś się trzeba uczepić jak tonący brzytwy Za tydzień ściągną mi szwy a za dwa ma być wynik.Ściskam mocno i jeszcze raz dziękuję.
Jam tu nowa, ale czytałam ten wątek i trzymam kciuki za dobre wyniki.
Sama wycinałam swojego "gada" rok temu i zaczynam się na nowo badać.
Niech się szybciutko goi.
Witam .Dziękuję za ciepłe słowa. Mam pytanko,bo przypomniałam sobie że na karteczce która idzie do laboratorium napisane było biopshy czyli biopsja,teraz zmieniałam sobie opatrunek i faktycznie nie mam wyciętej całości części zistała więc była to biopsja.Co to oznacza? Wiem że przy czerniaku raczej wycina się całość,czy to może oznaczać że mam do czynienia z czymś innym?
[ Dodano: 2012-02-01, 13:26 ]
biopsy miało być a nie biopshy
Witam Na początku dziękuję ślicznie za wsparcie ,jesteście bezcenni .Jestem po zabiegu,bolało jak cholera za mało znieczulenia dostałam ale to też moze wina tego że to jednak opuszek palca i jest bardzo czułe miejsce.Dużo krwawiło więc chcąc nie chcąc mam dwa szwy co zajmują cały kciuk.Ważne że już po i teraz tylko czekanie.....Pocieszam się faktem że robiłam między czasie dużo badań i były ok ,czegoś się trzeba uczepić jak tonący brzytwy Za tydzień ściągną mi szwy a za dwa ma być wynik.Ściskam mocno i jeszcze raz dziękuję.
Jak wyniki beda dobre(a musza byc) szybciutko zapomnisz o bolu!!! zycze samych pomyslnych wiadomosci.
Witam serdecznie.Mam dobre wieści,moje cóś na palcu to tylko naczyniak " haemangioma",dzisiaj przyszły wyniki.Cieszę sie i kamień z serca.Pozdrawiam i ściskam mocno.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum