Nie myśl o tym, że mamę otumaniasz morfiną, dzięki temu mama nie cierpi. To wszystko co obserwujesz u mamy budzi w Tobie ogromy lęk i wygląda strasznie ale właśnie dzięki tej morfinie mama nie odczuwa ciężkiego oddechu, bólu, cierpienia i lęku.
Gosiu, mama już odchodzi, bardzo mi przykro, teraz bądźcie z Nią.
Rozumiem co teraz przeżywasz.
Mądre słowa napisała mi Agnes jak odchodziła moja mama.
O cudownej roli dziecka, kiedy przeprowadza rodzica na drugą stronę.
Mimo że serce pęka z bólu i obawy przed stratą jedynej osoby na świecie- matki.
Nie bój się, miłość i intuicja pomogą Ci.
Mama niebawem będzie już w lepszym świecie Ty zyskasz anioła, który będzie się Tobą opiekował.
Trzymaj się dasz radę.
_________________ Już razem: 30.05.2016, 07.11.2018.
Zawsze ze mną !
bardzo mi przykro. Sama to przeżywałam w przypadku dziadka i babci. Babcia umarła we śnie w domu z lekkim uśmiechem na twarzy jakby poczuła ulgę. Niestety to już jest koniec, pomyśl o tym, że już nie będzie cierpiała.
Mama odeszła wczoraj o 22 :( Przed samym końcem całowałam głowę i mówiłam do mamy, że jesteśmy, żeby się nie bała. Po policzku popłyneła łza i mama usneła :(
Dziękuję wszystkim za możliwość zapytania, za radę, za wszystko.
Przyjmij najszczersze wyrazy współczucia
Strasznie mi przykro, jesteś cudowną córką i przeprowadziłaś mamę na drugą stronę ze świadomością ogromnej Twojej miłości jak i zadbałaś o to, żeby mama nie czuła lęku, byłaś z Nią.
Niech mama odpoczywa po tej męczącej drodze
Gosiu
Przyjmij wyrazy współczucia.
Twoja Mama miała ogromne szczęście, że miała przy sobie Ciebie, tyle miłości. Utuliłaś ją jak małe dzieciątko do snu.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum