Słychać,a właściwie czuć że jest znacznie cieplej po upchnięciu wełny w strop.Cały dzień to zajęło ale zrobione.Tak że pracuje się ,pracuje bo zimno lada moment w tyłek przygrzeje.
jo_a kochana .Jak by Ci powiedzieć.Ja lewy jestem.Znaczy się nie trunkowy.Jakieś 30 lat już będzie.Ale miło i przyjemnie też będzie.Moja kochana Magdusia przyjeżdża za 4 dni.
[ Dodano: 2012-11-16, 21:43 ]
Sprawdzę przy okazji czy rzeczywiście nie pokazywane się zmniejszają.Czas jakiś nie oglądałem.A jak się nie zmniejszyły to co będzie to miało znaczyć?
To milion razy milsze od "żmijo". Absolutnie się nie gniewam. Obawiam się tylko, że Twoja największa wielbicielka <zoja62>wybije mi uzębienie.
Dodam, że zwiększają się raczej tematyczne. Reszta jest umiarkowana.
Tematyczne też nie są "sympatyczne" ale to takie już miejsce nam przypadło, z wyboru.
Szykuję się na nalewkę z "czegotamunalewkujesz"
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Śniadanko zjedzone(jajeczka wiejskie-naprawdę.Sam u sąsiadki kurkom podbierałem)Psy i koty zadowoliły się serkiem białym i gdzieś się rozproszyły po domu.Swoją drogą,po 40 m2 obecne 150 m2 to czyste szaleństwo.Dobrze jest,nie trzeba psuć.Zaczynamy nowy dzień.
Sprawdzę przy okazji czy rzeczywiście nie pokazywane się zmniejszają.Czas jakiś nie oglądałem.A jak się nie zmniejszyły to co będzie to miało znaczyć?
oj a jednak sadze, ze to niedopieszczane sie zmniejszaja wiec jesli sie zmniejszyly, to do roboty a jak sie nie zmniejszyly... no to masz chlopie problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum