-kup sobie Atlas Polskich Ptakow.Mam taki i jest zawsze pod reka.No,i robie ptaszkom zdjecie,wiec na spokojnie moge wg atlasu ustalic jaki to ptaszek mnie odwiedzil.Ja oczywiscie tez je karmie.Jesienia kupuje kilka workow 25 kg ziarna i ze dwa 30 kg worki slonecznika.I sloninka tez jest.Nie moze byc solona,absolutnie.Zdjecia moich przyjaciol mam na FB -Rysiu Lynx Lynx.
Zrob prosze zdjecia karmnikow i ptaszkow.Do mnie przylatuje puchacz,sa kosy,sojki.Ze zwierzatek-lisek,dzik przychodzil,ale jak dalam inf o nim na miejscowym forum,to tzw.lesniczy musial go zastrzelic,bo wiecej nie przychodzi.
Przeca o kożelankę dla Tymka pytałam. A w ogóle zaraziłam się i teraz łaże dziennie po stronach fundacji goldenów, oglądam zdjęcia, czytam i to najfajniejsza lektura
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Ponieważ na wartagoldena wyraziłem wątpliwości co do kastracji psów i suczek jako jedynej i nie podlegającej dyskusji metodzie antykoncepcyjnej,wygląda na to że zostałem wykastrowany z fundacji jako potencjalny adopter.Zakrzyczano mnie twierdząc ze to dla dobra tych że zwierzaków robimy im ciach-ciach.Ja uważam iż pierwszą metodą antykoncepcyjna jest pilnowanie psa.Acha.I że utożsamiam się z jajkami mojego psa.No co mam zrobić.Jak pomyślę że miałbym mu je uciąć to zaraz moje własne mnie bolą.
Tymek jest naprawdę prześliczny
Co do bałwana to chyba lekko oślepł, bo gdzie węgielki w oczach
tak ogólnie to jest fajoski i takie tam Miotłę ma superoską i do tego jabłuszko.
Pozdrawiam
Gilmaly, czegoś nie rozumiem, to oni chcieli Tymka wykastrować? A po kiego? Przecież wystarczy wysterylizowana suczka.
Ja miałam przez 10 lat suczkę, najgorszemu wrogowi nie życzę przeżyć cieczkę, to byl naprawdę horror.
Ale Tymka.......też bym nie dała!
A co w fundacji Aurea, też przepadłeś?
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
szukamy po ogłoszeniach.Natykamy się na takie że pies jest za darmo ale smycz dla niego kosztuje np.1000 zł.Zobaczymy ,może jakaśpsina biedna ze schroniska się trafi.
Ech, goldenki... Kochane psiska. Fajnie by było, gdyby Tymek miał koleżankę.
Ale myślę, że to tylko kwestia czasu i trafienia na odpowiednią stronę, okazję.
Gilmaly - a ja proszę jeszcze o zdjęcia karmnika (z ptakami rzecz jasna), jeśli to możliwe.
Nie mogę wyjechać i tęsknię za takimi widoczkami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum