Wykształcenie nie piwo-nie musi być pełne.Nie ja to powiedziałem ale mi się podoba
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Niestety,już nie polana.Jestem już w domu i mentalnie przygotowuję się na szpital.5.09. Opercja będzie 9.09,więc trzymajcie za mnie kciuki.Ot, na wszelki wypadek, trzeba pozamykać różne sprawy.A i przygotować się do życia na innych warunkach.Tak że co tu pisać.I trochę smutno i trochę straszno.Pozdrawiam.
Spokojnie mi jak powiedzieli że będę miał żuchwę z tytanu moje komentarze nie nadają się do publikacji ale okazało się to całkiem rozsądnym wyjściem Szczęśliwy indianin nie jestem ale żeby nie te zabiegi już bym nie pisał-to niestety nie żart.Życie jednak smakuje lepiej...
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Dzięki,jesteście balsamem na moją duszę.Miło by było kiedyś się z wami wszystkimi spotkać.Nad Gilem wreszcie po paru latach starań(rejon Przyroda 2000)dostałem warunki zabudowy i będę stawiał dom i za dwa lata miejsce na spotkanie jak znalazł.Chociaż i w obecnym stanie w lecie jest to możliwe,ale z namiotami.W końcu to 1,5 ha.Więc w przyszłym roku?
Jeżu,dzięki za mądre słowa.Wiesz,czasem istnieje potrzeba pobiadolić i żeby ktoś przytulił ale nie,nie.Ja jestem twardy facet,który wiele w życiu widział i przeszedł i daleki jestem od poddawania się w jakiejkolwiek sytuacji.iW tej chwili ostro tyram aby przygotowac sobie fundament na potem.Po to od dwóch lat uczę informatyki,żeby móc pracować w domu.
Całkiem poważnie.Jest to możliwe.Woda jest,prąd jest,mała chałupka-baza jest ,sławojka narazie(niestety)jest.No i dużo dużo wody w w jeziorze.I las.Czego potrzeba więcej na spotkanie i odpoczynek.Pozdrawiam.
Gilmały najwyżej będzie sikał inaczej ja jem inaczej i jakimś cudem żyję.To ja tfuj Jerzozwiesz Stań na mocno ubitej ziemi ogona nie podkulaj.Naprawdę warto-zrób to
Gilmaly...całkiem poważnie, dzięki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystać
Daj znać, co u Ciebie się dzieje, lada dzwon lądujesz w szpitalu. Słuchaj jerzozwierza, to bardzo mądry facet i wie co mówi.
Pozdrawiam serdecznie i mocno trzymam za Ciebie kciuki...będzie dobrze!!
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum