A wracając do tematu, to czy ktoś oprócz kmisa i małgosi przyjeżdża wcześniej/zostaje na dłużej?
My wyjeżdżamy z Łodzi w piątek, bladym świtem, około 8-smej. Spokojnie pobłądzimy sobie w drodze, aż dojedziemy do Zosi. Mam wolny też poniedziałek, to chętnie zostałybyśmy do tego dnia. Potem śniadanko i leniwa droga do domu. Mam nadzieję, że to nie kłopot
hihi ale ostrzegam,ze jestem bardzo droga i toksyczna tyle we mnie wszystkiego wlali, że bardzo szybko się ode mnie uzależnisz!!:) a reklamacji nie przyjmuje:D
I mam coś bardzo dobrego na Twoje gardełko......:)
Chciałabym wyciągnąć Królową z wody i tym samym zrobić wstyd narzeczonemu :D
_________________ Tam dokąd zmierzam nie ma drogi na skróty....
Ja się wybieram w nocy z czwartku na piątek. Ląduję w piątek bladym w Krynice, ale zamierzam sobie pozwiedzać i dotrzeć 18.00-19.00 do Żegiestowa (mam autobus, chyba, że kto będzie jechał i może mnie zgarnąć po drodze - nie odmówię ). Zamierzam zostać do poniedziałku (cierpcie, Gazdo!) i w poniedziałek po południu poproszę pięknie o podwózkę do Krynice, skąd mnie szczęśliwie zabierze autobus do Warszawy.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
mam tak samo
jeśli uda mi się przełożyć czwartkową wizytę u endokrynologa to przyjeżdżam w czwartek bladym świtem i wracam o 19.31 pociągiem do Warszawy
[ Dodano: 2013-05-14, 11:19 ]
wizyta przełożona na wtorek
Jestem ogromnie szczęśliwa, że poznam tak wspaniałych ludzi w tak cudownym miejscu.
o 5.40 będę w Krynicy czekać na "boya" który zabierze mnie i Mikołaja to Żegiestowa
_________________ "Będzie dobrze (...). Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."
Stephen King
Pogodę u Pana Bozi zamówiłem ładną, więc w sobotę będziem się spławiać
Przypominam, że dostaliśmy 50% zniżki od organizatora spływów . Nie zmieścimy się wszyscy na pontonach, kilka osób będzie musiało płynąć kajakiem. Chce ktoś kajaczkiem? No i czy wszyscy są chętni na spływ...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum