Oj Justyna nie żartuj mówi się autko z duszą na takie samochody co to już wiele widzialy i mamy z nimi wspaniałe wspomnienia. Takie, które pomimo upływu lat zachowały wszystkie swoje walory a dodatkowo cenimy je za wspomnienia i 'to coś' co nazywamy wlaśnie w samochodzie duszą
Hm... ogólnie jak coś jest (za przeproszeniem) 'stare' mówi się, że ma duszę. Tzn. ma wszystko to co napisałeś, zachowało wszystkie swoje walory, a nawet bije jakimś dodatkowym blaskiem i urokiem
Ja po prostu nie jestem zmotoryzowana, nie mam prawa jazdy i motoryzacją nie jestem zainteresowana.
Ale 'autkami z duszą' się zainteresuję. A już porównanie kobiety do autka może być fascynujące.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Autka z duszą mogą być w każdym wieku (takie jest moje zdanie) ale niestety teraz jest produkcja seryjna i tak łatwo o to nie jest.
Mam nadzieję, że to porównanie motoryzacyjne nikogo nie uraża
No tak czy inaczej to zapewniam nie mam złych intencji
A Ty Justyna jaki byś samochodzik odpowiadający swojej osobowości wybrała?
A Ty Justyna jaki byś samochodzik odpowiadający swojej osobowości wybrała?
Namyślam się , a ponieważ nie znam się na autkach to trudno mnie coś wymyślić.
Podobają mnie się terenówki
[ Dodano: 2012-03-03, 22:51 ]
Dziś mówię DOBRANOC
Przez noc pomyślę nad samochodzikiem , no być może ...
Ze starych autek podobają mnie się stare citroeny, takie małe, jak garbuski ...
Zaraz zaczyna się mój ulubiony serial , także znikam ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
No oszywistość oszywista, ze mnię ubiegnęła Ewcia i nie jestem pierwszy ktory mówi Dzień Dobry Justyno i Dzień dobry Twoim Drogim gościom.
Przeczytalem to i pomyślalem o Tobie
“You see things; and you say, 'Why?' But I dream things that never were; and I say, 'Why not?'”(GB Shaw) (Ty widzisz rezcy i pytasz Dlaczego? A ja marzę o rzeczach, których nigdy nie będzie i mówię: Dlaczego nie?!)
Właśnie wróciłam z godzinnego spaceru z Jamniorą i Mamcią i czuje się nieco zmrożona Brrrr Mimo wszystko widok Jamniory przeciskającej kuper pod bramą wjazdową był tego wart
A Wy to jesteście banda Zboczuchów tak o pierwszej w nocy i piątej nad ranem na forum rozrabiać
Wiadomość z ostatniej chwili... Mamcia zgubiła komórkę
Majkel został nazwany Zboczuchem i nikt go nie weźmie w obronę
No nic ja chciałem tylko się podzielić takim spostrzeżeniem, że nawet najwięksi artyści nie mogą zachować powagi jak się dobry numer walnie
http://www.youtube.com/watch?v=71annu-QxkI
Krokodylku no wiesz? To ja się teraz powinnam sfochać, bo ja tutaj pieszczotliwie i w żartach, a mi się odymają pfff Idę sobie
Nie nie Reszko, nie no proszę mnie dziś od rana paluch boli i chciałem, żeby się ktoś nade mną poużalał
Nie idź sobie, ja Cie bardzo przepraszam ja nie chcialem wybaczysz mi
Co co ja bez Ciebie teraz zrobię
Wybacz
Dobry wieczór Justynko
Czy Ty się na mnie o coś gniewasz?
No mam nadzieję, że nie.
Mialem troche kłopotów ze znalezieniem odpowiednich propozycji dla Ciebie ale proszę zdecyduj sama jakim chciałabyś być
Majkelku, absolutnie na Ciebie się nie gniewam. Gdybym się pogniewała, to bym Ci napisała
Dziś mało pisałam, ponieważ prawie cały dzień byłam na dworze. Dziś miałam nieplanowany spacer z koleżanką. Zeszło nam. I dziś oficjalnie stwierdziłyśmy, że sezon spacerowy uważamy za otwarty .
Potem zajęłam się swoimi zdjęciami.
Teraz oglądam Hotel Rwanda. Film bardzo przejmujący, znam go, dlatego nie oglądam bardzo uważnie.
Pozdrawiam serdecznie
PS. Dzięki za propozycje 'samochodowe'. Nie mogę się zdecydować. A może sama jeszcze poszukam. Z tych co nadesłałeś najbardziej odpowiada mnie pomarańczowy.
Ale, ale ... dziś w sumie tak sobie pomyślałam, a dlaczego by nie Rolls Royce
, dlaczego Rolls Royce miałby nie odpowiadać mojej osobowości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum