Dziś byłam w Lasku na Kole.
Zdjęcia:
http://www.facebook.com/m...93842460&type=1
Świetne miejsce, z 'lekka dzikie' (taki lasek w środku miasta, jak sama nazwa wskazuje), mało ludzi (tzn. emeryci z kijkami lub pieskami; ogólnie teraz gdy ja spaceruję, idę do sklepu itp. to jestem ja i emeryci , ot tak ... ).
Dziś byłam w Lasku na Kole.
Zdjęcia:
http://www.facebook.com/m...93842460&type=1
Świetne miejsce, z 'lekka dzikie' (taki lasek w środku miasta, jak sama nazwa wskazuje), mało ludzi (tzn. emeryci z kijkami lub pieskami; ogólnie teraz gdy ja spaceruję, idę do sklepu itp. to jestem ja i emeryci , ot tak ... ).
No przepraszam a jakiś opis spacerku zaistnieje we wiadomym miejscu Szanowna Dobra Wróżko?
Mówisz emeryci, peiski i kije, to chyba strasznie tam niebezpiecznie, nie boisz się?
bardzo bardzo dziekuje Ci za tak ciepla , kochana , wspaniala wirulana opieke. Te sliczne zdjecia i cudowne smski tak fajnie umilaly pobyt i az sie sama buzia do telefonu cieszyla:)
Pozwol , ze zapuszcze tu fragment tanca.. jeden z najlepiej dopracowanych technicznie wystepow. Wiem, ze zanudzam tym tancem.. ale chce podziekowac tym , co mi sprawia przyjemnosc i cieszy.
Dla tych nietanczacych - chlopak ma idelanie ulozone stopy i pieknie wykacza wszystko dlonmi. Piruet , choc krotki jeden z najlepiej wykonanych technicznie..Wszystko dokladnie zgrane w muzyce ..
To jak Twoje zdjecia i spacery Justys... Ty widzisz piekno otaczajacej nas przyrody, ja widze jak ludzie tancza i rozne emocje..
A ten utwor, do ktorego on tanczy jest o MALYM WOJOWNIKU..
Piosenka, nie kazy lubi takie klimaty , ale slowa piekne.. tu cytuje refern ..
Those who wish to follow me (My ghetto gospel)
I welcome with my hands
And the red sun sinks at last into the hills of gold
And peace to this young warrior without the sound of guns
Tych, którzy chcą za mną podążyć
Witam z otwartymi rękoma
I czerwone słonce, które zatapia się we wzgórzach złota
I pokój dla tego młodego wojownika bez dźwięku broni ( w roz. : wlaczacego bez broni )
bardzo bardzo dziekuje Ci za tak ciepla , kochana , wspaniala wirulana opieke. Te sliczne zdjecia i cudowne smski tak fajnie umilaly pobyt i az sie sama buzia do telefonu cieszyla:)
Nie ma za co. Żałowałam, że nie mogłam Cię odwiedzić w szpitalu.
Przytulasek Ciebie
iwka3219 napisał/a:
DZIEKUJE ZA WSZYSTKO, za to ze JESTES
Ja też Ci bardzo Dziękuję za całokształt
Majkelku, dla nie znających tego miejsca Lasek może wydawać się niebezpiecznym, bo na taki wygląda.
Teraz w PL jest modny nordic walking (chyba dobrze napisałam) i dużo ludzi takowy uprawia, stąd kijki .
Dziś była śliczna pogoda, piękne błękitne niebo, świetne powietrze, nie ciepłe, ale orzeźwiające. Pomimo tego, że przyroda pozimowa, przedwiosenna to w tej pogodzie słonecznej, na tle błękitnego nieba bez zarzutu. Światło słoneczne i gra cienia plus rozproszone na drzewach światło. Po prostu pięknie.
Iwonko nie zanudzasz tańcem, czy mówieniem o tańcu. Choć mnie się tak samo wydaje, że zanudzam swoimi zdjęciami.
Ale wiem jak pasja, hobby może napędzać, jak pochłania i jak chcę się człowiek dzielić tym co dla niego jest piękne i co daje radość, i daje jakiś rodzaj zapomnienia się. Człowiek zapada się w tym co robi, zapomina o swoich problemach, dołkach, przenosi się w inny wymiar (no może już z tym innym wymiarem przesadziłam ).
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Człowiek zapada się w tym co robi, zapomina o swoich problemach, dołkach, przenosi się w inny wymiar (no może już z tym innym wymiarem przesadziłam ).
Miłych i spokojnych snów
Justynka dziś Twoje święto, życzę Ci wszystkiego czego sama sobie życzysz oraz spełnienia tych marzeń Dużo zdrówka ! W dalszym ciągu tak wiele uśmiechu Wszystkiego naj...naj....najlepszego kochana
Mamy imprezkę
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Justyna, ja nie jestem najlepszy w życzeniach, przepraszam. Tak na Twoje urodziny przypomniało mi się to:
From the day we arrive on the planet (Od dnia kiedy przybyliśmy na tę planetę)
And, blinking, step into the sun (i mrużąc oczy wyszliśmy ku słońcu)
There's more to see than can ever be seen (Jest tu więcej do zobaczenia niż kiedykolwiek można dojrzeć)
More to do than can ever be done (więcej do zrobienia niż kiedykolwiek można zrobić)
There's far too much to take in here (Jest znacznie więcej niż możemy unieść)
More to find than can ever be found (jest znacznie więcej do odkrycia niż kiedykolwiek może zostac odkryte)
But the sun rolling high (Lecz słońce toczące się wysoko)
Through the sapphire sky (po szafirowym niebie)
Keeps great and small on the endless round (trzyma małych i wielkich na niekończącej sie pętli)
It's the Circle of Life (to krąg życia)
And it moves us all (to on porusza nas wszystkich)
Through despair and hope (przez rozpacz i nadzieję)
Through faith and love (przez wiarę i miłość)
Till we find our place (póki nie znjdziemy swego miejsca)
On the path unwinding (na prostej ścieżce)
In the Circle (w kręgu)
The Circle of Life (w kręgu życia)
(The circle of Life, The Lion King OST)- jak zawsze przepraszam za tłumaczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum