Tylko zaznacz,ze sa osoby z poza PL ktore tez chca byc obecne w takich zdarzeniach bo my niestety jak takie biedne zuczki i porzucone dzieci nie mamy mozliwosci dostepu tych "niby ogolnych"zrodel.Wlasnie w takich syruacjach czujemy sie obcy,odrzuceni,"nie nasi" bo nie mamy mozliwosci dostepu do tych nagran bo wszedzie pokazuje"niestety na terenie twojego kraju dostep niemozliwy" ale mam nadzieje,ze ktos podesle mi jakos nagranie i 3mam kciuki napewno bedzie fajowo!!!!!
Witam trochę bezsennie.
Evuniu jak miło Cię widzieć
Justynko ja generalnie nie oglądam tv, ale myślę że ze względu na Ciebie jak i wagę tej akcji powinnaś dowiedzieć się co i jak, kto z kim, dlaczego i o której.
evelinaswe napisał/a:
Wlasnie w takich sytuacjach czujemy sie obcy,odrzuceni,"nie nasi" bo nie mamy mozliwosci dostepu do tych nagran bo wszedzie pokazuje"niestety na terenie twojego kraju dostep niemozliwy"
Evuniu znając Twoją energię i pomysłowość...zorganizujcie podobną akcję u siebie w Szwecji, a wtedy to my będziemy musieli prosić Ciebie o pomoc w obejrzeniu tego wydarzenia
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-03-15, 17:07 ]
Po gwiazdorzyłam i jutro będę na okładkach gazet
OK, poważnie. Było trzech Panów, którzy byli dla mnie mili i nie dali poznać jak jestem beznadziejna.
Z wrażenia zapomniałam się zapytać, a kiedy to będzie. Gdy się dowiem i odważę się, to podam. Skontaktuję się z p. Ulą Smok, która mnie to zaproponowała.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Wczorajsze szaleństwo odbija się dzisiaj.
Podpisuję się pod tekstem czkawki i.... idę spać
Miałem ochotę przez moment wysłać to co napisałem bez poprawek, piszę patrząc na klawiaturę następnie kontroluję to co zrobiłem.
Myślę, że wywaliliby mnie z forum za ilość "byków" w jednym zdaniu.
Na pewno powiedziałaś same mądre i ważne rzeczy...
To się okaże , ale mam wrażenie, że byłam w tym trochę chaotyczna. To co sobie przygotowałam w myślach, z połowę zgubiłam, ale mam nadzieję, że jako tako z tego coś zmontują. Poza tym nie ja będę jedyną 'bohaterką', to może nie będzie wielkiej porażki.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Dziś byłam na sztuce Ludzie i anioły. Przychodzi anioł do człowieka, aby go przygotować do zejścia na drugą stronę, bo go komputer wylosował. Jest to bardzo humorystyczne, komedia, wiem, że wielu z Was to może być za niestosowne. Ostatecznie kończy się tak, że i anioł, i człowiek zostają na ziemi. I na końcu padają słowa: żyjcie, póki dają żyć.
W ogóle to było moje pierwsze wyjście do teatru od momentu zdiagnozowania OBS. I znów cieszyłam się jak nowonarodzona.
No no gratulacje Justyna, do teatru to genialna sprawa.
Mnie tego brakuje (tu taka wiocha gdzie jestem!) ale wspominam sztukę "Diabli mnie biorą" (M Buchowiec, K Kiersznowski, O Lubaszenko, B Turzyński) jak masz okazję gdzieś obejrzeć to gorąco polecam!
No i Dzien Dobry Justyno i Miłego Dnia Tobie i Twoim Gościom!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum