Jedno może być za tym, że nic złego się nie dzieje. Przed poprzednią wznową (nie wiadomo dlaczego) chudłam, teraz z lekka przytyłam. Nie wiem jakie to może mieć przełożenie na teraz, ale to taki miły znak na plus.
Otrzymałam info, że program ma być emitowany w kwietniu, wcześniej zostanę poinformowana
- więc i my czekamy na tę informację Justynko
JustynaS1975 napisał/a:
Oczywiście żartowałam, na okładkach nie będę, ale czekam na propozycje
- gazety nie wiedzą co tracą
akos6,
- dziewczyny, dla nas zawsze jesteście Kobietami - a kto nie wie(panowie) co to znaczy, tak naprawde co to znaczy, jest ubiogi...
Miłego dnia Justynko i wszystkim tu zaglądającym do Ciebie
[ Dodano: 2012-03-19, 10:49 ]
[quote="JustynaS1975"]Odebrałam dziś zaświadczenie lekarskie do ZUS-u.[/quote
- i ono nie mogło być inne, bo do ZUS tak trzeba - zaraz by Cie wyleczyli i do pracy zagonili ( no i jest b.dobry opis)
- a ten + na kilogramkach to świetny wyznacznik
- masz taką wole walki jak na zał.zdęciu i napewno wygrałaś (zrobione wczoraj)
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Dzień słoneczny, ale wietrzny. Głowy może nie urywa, ale aparat w rękach trudno utrzymać
Jutro o godz. 6.14 zaczyna się astronomiczna wiosna, a dziś jeszcze przedwiośnie:
http://a7.sphotos.ak.fbcd...917478030_n.jpg
"Mądrość" znaleziona w kalendarzu: "Nie lituj się nad sobą. Ilekroć poczujesz groźbę tego uczucia, zrób coś dla kogoś, kto jest w gorszej sytuacji niż ty. "
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum