Tylko, żeby nie było, że obojętniacz albo zimna suka
cleo33 napisał/a:
Justynka to jak już kiedyś pisałam' dobry duszek 'tego forum
[ Dodano: 2012-03-21, 23:03 ]
Jeszcze na dobranoc o zmartwieniach:
“Dziewięćdziesiąt procent naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy się nie zdarzą.”
Margaret Thatcher
Don't be disappointed if people refuse to help you. Remember the words of Einstein: "I'm thankful to all those who said 'NO' because of them, I did it myself."
(wolne tłumaczenie: nie bądź niezadowolony, jeśli ludzie Ci odmawiają pomocy. Pamiętaj słowa Einsteina: Jestem wdzięczny tym wszystkim, którzy powiedzieli NIE, ponieważ to z ich powodu zrobiłem to sam )
Czyżby ta wiosna na Nią tak podziałała?więcej na powietrzu ?
Dokładnie, tak jak pisze Asia. Więcej na świeżym powietrzu. Wiosna, spacery, przybywa sił, kondycja się poprawia ... ehh ... aby tak dalej ... (nie wiem czy mogę tak 'bezpiecznie' pisać, chyba nikt z ZUS-u nie czyta )
Jutro przyjeżdża do mnie Mama. W planach mamy szaleństwo sklepowe
Dziś spotkałam się z koleżanką. I mam w sobie dziwny 'dysonans', ... czuję się szczęśliwą osobą, ona nie, pomimo tego, że ma to co niektórzy mogą jej zazdrościć. Nie potrafię Jej pomóc i czuję się dziwnie ze swoją radością.
Poza tym większość problemów, które ludzie mają to są problemy tkwiące w głowie. I trudno mnie z tym jest do ludzi dotrzeć.
Poza tym trudno mnie jest ludziom wytłumaczyć, że nie jestem nieszczęśliwa, choć wielu mnie za taką uważa lub chce mnie taką widzieć ... ... ale cóż róbmy swoje ...
Ot tak sobie troszku pomarudziłam...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Do pracy trzeba wrócić nie ma co ... tylko ... teraz nie mam pomysłu co chcę robić ...
cała wiedza merytoryczna wyparowała ...
Poza tym tak na poważnie jak tu teraz wrócić i patrzeć jak ludzie walczą o władzę, o to kto 'mądrzejszy', 'piękniejszy', cwańszy' itd. (tak mnie się kojarzy moja 'stara' praca) , bo i po co to, na co to, itd. ... ehh... coś mnie wzięło na jakieś takie smęty...
[ Dodano: 2012-03-22, 21:33 ]
Anelia napisał/a:
JustynaS1975 napisał/a:
no wiesz nie byłaś ujęta w planach
i znowu mi się nie udało
Ale to nie znaczy, że się nie zmieni
[ Dodano: 2012-03-22, 21:34 ]
A co do tego ZUS-u, to może zacznę się odchudzać na komisję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum