...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
a grudniki wyrzuciłaś? Z tego co pamiętam to przeziębiona jesteś...więc jakie mycie okien?
Wczoraj wysyłałam na palecie książki i inne rzeczy i podałam firmie przewozowej wagę 50 kg no bo tak mi się wydawało... a przed chwilą dzwonił mój Mąż i mówi że na palecie jest 250kg.... i pyta kto mi to znosił w takim razie
Grudnik już przekwitł i a to co zostało (te kilka pączuszku) nieładnie potraktowałam
Teraz leżę i zabieram się, aby dokończyć książkę, bo mnie wciągnęłam, tak, że wczoraj czytałam do 1.00 w nocy, zazwyczaj o porze to śpię.
I słucham na okrągło piosenki Tanita Tikaram - And I Think Of You
no zaszalałam...przynajmniej wiem po czym byłam zmęczona
a dzisiaj już odmalowałam kuchnię i korytarz...a jak położę szkraby spać to mam w planach malnąć pokój...a jutro reszta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum