Witaj Justynko
Nic nie powiem o pracy, nagrodach i takich tam sprawach... bo to nie o to chodzi...
Ale tak zupełnie na marginesie wspomnę, że ten strój też co prawda niezmiernie dyskretnie i skromnie, ale podkreśla "oszczędną" budowę... choć z drugiej strony zastanawiam się czy w słowie oszczędność znajduję to czego się po takim słowie oczekuje czy zwykłą kokieterię...
Justynko wyglądasz rewelacyjnie, myślę że gdybym był trochę bliżej nie pozwoliłbym abyś nudziła się w pracy... to zwykłe marnowanie zasobów ludzkich...
Romanie, po takim wpisie zarumieniłam się ... hm... z lekką, powściągliwą nutą kokieterii , choć na pewno to nie jest zwykła (w podtekście zwyczajna) kokieteria
To takie być może tego z coś będzie , choć w tym wieku, to już raczej nie będzie
Agamaz, dziękuję
Dzień dobry Asiu
Dziś jadę na weekend do Mamy. Dziś w sąsiedniej parafii koło Mamy o godz. 19.00 jest Msza dziękczynna za moje zdrowie oraz za Brata i Bratową.
Jutro kolejna impreza imieninowa.
Sporo masz tych imprez imieninowych ale co tam, jak się bawić to się bawić.
Tak to prawda, a w miesiącach czerwiec-lipiec jest maximum i od połowy czerwca co tydzień impreza , jeszcze za tydzień Anny i Krzysztofa (Bratowa i Brat) i (nareszcie) trochę spokoju, uff... I szczerze powiem, już mam ochotę odpocząć od tych imprez. Choć jest fajnie i bardzo miło, ale co za dużo to niezdrowo
Anelia napisał/a:
życzę miłego wypoczynku u mamy
Dziękuję. Tobie Anelio, też życzę fajnego, udanego, owocnego weekendu
Justynko dopiero dzisiaj obejrzałam Twoje zdjęcie.
Nadajesz się na zdjęcie w stroju kąpielowym na 200%!!!
Wcale nie jesteś oszczędnie zbudowana Tak,jak pisał Romek-strój podkreśla "to i owo"
U mnie też weekend imprezowy Imieniny moich dziadków i urodzinki synka mojego szwagra
Pozdrawiam
Miłego dnia Justynko...oj tam oj tam; nic takiego ponad to co wydaje mi się, że powinienem, nie robię bo jestem zbyt daleko od Eli... zdjęcie jak zwykle super... jak mówią ładnemu we wszystkim i wszędzie jest ładnie
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
KasiuC, dziękuję . Tobie też udanego, owocnego i jak najmniej uciążliwego, a jak najbardziej komfortowego weekendu
Ewo1, dziękuję . Udanego imprezowania i udanego całego weekendu
Witaj Krzysztofie u mnie. Bardzo mnie miło, że mnie odwiedzasz . Dziękuję za miłe słowa .
kmis757 napisał/a:
nic takiego ponad to co wydaje mi się, że powinienem, nie robię bo jestem zbyt daleko od Eli...
Jednak jest za co dziękować. Przynajmniej za wieści od Niej i za telefony do Niej. I myślę, że te telefony też są dla Niej choć trochę ważne i choć trochę Jej pomagają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum