[ Dodano: 2012-08-07, 20:21 ]
Znalezione na FB:
"Kto pragnie innych czynić radosnymi,
ten musi mieć radość w sobie.
Kto chce ciepło wnosić w świat,
musi płonąć ogniem.
Kto pragnie innym pomagać,
musi być przepełniony miłością.
Kto chce wprowadzać pokój na ziemi,
musi mieć pokój w sercu swoim."
Phil Bosmans
Niedługo to my będziemy wstawać wcześniej niż słonko
No tak, to prawda
czkawka napisał/a:
Ja już jesień czuję w powietrzu
No nie, jeszcze nie ...
Jeśli jesień jest ładna, takie babie lato, ciepły wrzesień, złota jesień to lubię.
Zresztą zazwyczaj we wrześniu jeździłam w Tatry. Bardzo lubię góry jesienią.
Jedynie czego nie lubię gdy kończy się lato, że dzień jest krótszy, a noc dłuższa.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Ja też już mam deprechę.Jak z pól już naokoło plony posprzątane to już mnie pobiera.A jak w lesie obok liście żółkną i zaczynają opadać to już całkowita klapa.A potem to już witaj mrozie,witaj śniegu i witaj odśnieżanie
Ja jednak czuję, bo świat inaczej pachnie, światło jest takie "miękkie" i mniej ostre, jakby bardziej żółte no i noce coraz dłuższe...chociaż to martwi mnie najmniej.
Jesień potrafi być piękna, właśnie z babim latem, z tymi swoimi kolorami, no i grzyby w lesie...
Mi jednak zawsze jest smutno kiedy kończy się lato, zawsze tak mam zanim zacznie się na dobre zima. Zimą uwielbiam chodzić na późne spacery aż do "zdechu" prawie...wiem dziwna jestem
[ Dodano: 2012-08-07, 22:02 ]
ewka1 napisał/a:
Ja też już mam deprechę.Jak z pól już naokoło plony posprzątane to już mnie pobiera
To chyba właśnie najbardziej mnie przygnębia
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
O to prawda!!!
Latem, aby mieć 'miękkie' światło trzeba wstać wcześniej rano
Gdy powoli zaczyna się kończyć jakaś pora roku, to już zaczynam wypatrywać następnej nawet z lekką niecierpliwością. Każda ma swój urok.
I niestety nie przyłączę się do 'deprechy'
ewka1 napisał/a:
Ja też już mam deprechę.Jak z pól już naokoło plony posprzątane to już mnie pobiera.
Ewo
czkawka napisał/a:
ewka1 napisał/a:
napisał/a:
Ja też już mam deprechę.Jak z pól już naokoło plony posprzątane to już mnie pobiera
To chyba właśnie najbardziej mnie przygnębia
Aniu
Gdy 'coś' się kończy, to 'cóś' innego się zaczyna
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum