[ Dodano: 2012-01-06, 11:15 ]
No właśnie ja też poproszę o modlitwę, o moje zdrowie, abym nie miała kolejnej wznowy.
Nigdy nie prosiłam o modlitwę, bo wiem, że nie każdy jest wierzący i każdy ma swój światopogląd. Ale Ci co się modlą, to proszę o modlitwę.
Poza tym kciuki, pozytywne fluidy, wagony dodatkowej energii, i in. jak najbardziej wskazane.
przesyłam swe pozytywne fluidy, trzymam kciuki i modlitwy ślę gorliwe, by w końcu stał się cud uzdrowienia...[/quote]
Justys chyba wszyscy maja chwile zwatpienia, po ktorych znow wiara przychodzi, tez tak mialam ze wydawao mi sie ze jak sie modle o kogos to same zle rzeczy ta osobe spotykaja i lepie dla tej osoby jest to jak sie nie modle ale wiem tez ze modlitwa duzo daje i jest sluchana tam u gory
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
[ Dodano: 2012-01-09, 10:39 ] akos6, piosenki te robią teraz furorę, są świetne
[ Dodano: 2012-01-09, 10:44 ] Gazdo, załączona muza jest bardzo fajna.
Muzyki japońskiej jako tako nie za bardzo znam. A animacje Gibli powodują, że mam dobry humor i jakoś powalają mnie na łopatki (słodkie, bajkowe, kolorowe).
[ Dodano: 2012-01-09, 11:03 ]
Ja, My, wiele osób walczy o życie, a ludzi popełniają samobójstwo. Przepraszam za taką uwagę, ale zawsze mnie to zadziwia ... co najmniej zadziwia
[ Dodano: 2012-01-09, 11:04 ]
Gazdo, już chyba po raz czwarty słucham "Twojej" muzyczki
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum