JUUUUUUUUUUUUUUSTYYYYŚ ŻABULECZKU MOJA!! Ja po prostu wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, że taki będzie wynik!! Inny w ogóle nie w chodził w rachubę [łapie Justysie i ściska serdecznie] Normalnie się z radości popłakałam
Kochani nie dość, że otrzymałam świetną wiadomość, i jest we mnie ogromna radość. To Wy dokładacie się po tysiąckroć do mojej radości. Jesteście niesamowici, siedzę i się cieszę do monitora (jak to mówi moja Mama) jak głupia do syra
I tak to napisała Reszka łapię Was wszystkich i ściskam serdecznie
[hura] JUUUUUUUUUUUUUUSTYYYYŚ ŻABULECZKU MOJA!! Ja po prostu wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, że taki będzie wynik!! Inny w ogóle nie w chodził w rachubę [łapie Justysie i ściska serdecznie] Normalnie się z radości popłakałam
rozwaliłaś mnie na łopatki tym wpisem ...
[ Dodano: 2012-02-13, 13:35 ]
Gazda napisał/a:
No cóż. Teraz to się już nie wywiniesz
Już nie mogę się doczekać
[ Dodano: 2012-02-13, 13:39 ] Abigail, serdecznie dziękuję, ucałowuję .
Każdego z Was ucałowuję
Richelieu, jeszcze raz dziękuję
biofanka, uściskasy serdeczne
iwka3219, ufff... stopy ... Gazda, erin29,
[ Dodano: 2012-02-13, 13:45 ] Małgosia_43 Ana7 bardzo dziękuję
Basia, dla Ciebie też wszystkiego najlepszego , dziękuję
Małgosia_81 Ewelina Żurek Nika2
[ Dodano: 2012-02-13, 13:45 ]
I oczywiście dla Evity
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justysiu, nawet nie wiesz, jak się cieszę!
To bardzo miła wiadomość na dobry początek tygodnia
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Justynko ja zwlekłam się z wyrka jak tylko na chwile temperatura odpusciła zeby zajrzeć, bo myślałam o tobie cały czas,
teraz spokojnie mogę chorować dalej
nie muszę ci mówic ze lżej mi sie zrobiło na sercu
bardzo bardzo się cieszę
widzisz i będa kolejne wiosny i kolejne lata
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Female, podziękowania przeogromne
Seteczko super całus
Niki, kochana, żyj spokojnie i dalej dziel się z Nami swoimi mądrymi radami. Dziękuję Ci za wszystko
Anelio, słodka, przeurocza, dla Ciebie też słoneczka i całusy
Dla Was
Za ok. dwa tygodnie (26 lutego) będę odchodziła swoje drugie urodziny. Miną 2 lata od przeszczepu szpiku. Mam nadzieję i to całkiem sporo i nawet uzasadnioną, że w tym roku będę mogła obchodzić uroczyście, radośnie w domu (bo pierwszy roczek 'obchodziłam' w szpitalu).
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum