Przez Facebooka punktu liczą sie razy dwa 'Rodacy do pracy'
Tak, to prawda.
Jedna osoba jest w stanie oddać 20 głosów dziennie- bez logowania na FB i na stronie Dziennika Bałtyckiego-5głosów. Po zalogowaniu na FB-10 głosów, a po zalogowaniu się na stronie Dziennika - kolejne 5.
[ Dodano: 2013-07-18, 21:37 ]
Dziękuję w swoim i Oliwera imieniu, wszystkim tym, którzy poświęcili chwilę swego czasu i zagłosowali na niego. Dziękujemy
> Witajcie,
> chciałabym podziękować wszystkim tym, którzy oddawali głosy na mojego syna Oliwera w konkursie asysty dzieci na mecz Lechia-Barcelona. Dzięki Waszemu zaangażowaniu Oliwer dostał się do grupy 24 dzieci i będzie brał udział w tej zabawie.
>
> W imieniu Oliwera: WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!
>
> pozdrawiam
> Gosia, Tomek i Oliwer
Masz rację Justyś, bez wygłupów, bo ja 9 listopada rozpoczynam kolejny etap w swoim życiu- studia A Ty dobrze wiesz, że zbierałam się do tego od roku.
Wiem, że życie potrafi robić psikusy w najmniej odpowiednim momencie -wychłostało mnie ostatnio sromotnie po du..e i nie był to pierwszy raz, a ja z uporem maniaka, jak ślimak wyłażę ze swojej skorupki z nadzieją, że to był ostatni raz...że nic i nikt mnie więcej nie nadepnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum