Kasiek, chciałoby się coś sensownego powiedzieć, żeby ci uśmiech na buziaka wrócił , ale jakoś nic mądrego do głowy nie przychodzi . Co za uparta cholera z tego twojego su.....a . Wkońcu któraś chemia zadziała, musi ! Trzymaj się i nie rozklejaj , bo skąd my tyle super glue weżmiemy, żeby cię spowrotem skleić
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Kasiu mam pytanie w sprawie operacji wszczepów na otrzewnej,które masz operować.Jesli dobrze zrozumiałam.Czy mogłabyś mi bardziej przyblizyć sprawe mam to samo,może i ja powinnam próbować dostac się na jakąś konsultację.Z góry dziekuję.
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Kurde Kasia, wiem, że to bez znaczenia, ale myślę o Tobie.
Pomodlę się, żeby doktory coś mądrego wydumały i żebyś dała radę, i żeby Pan Bóg posłuchał, o co proszę.
Nie wiem co bym bez Was dziewczyny moje i chłopaki zrobiła. Dla jednych może to banalne i głupie ale dla mnie ważne jest móc tu się za przeproszeniem wyrzygać.
Wy wszyscy wiecie przez co ja przechodzę więc łatwiej mi tu z Wami pisać niż rozmawiać z najbliższymi, szczególnie że zawsze kończy się to tym, że to ja ich pocieszam.
Zmiana chemii od przyszłej środy, zobaczymy czy mój przyjaciel zareaguje.
Dzięki jeszcze raz
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Zmiana chemii od przyszłej środy, zobaczymy czy mój przyjaciel zareaguje.
Miejmy nadzieję, że zareaguje tak jak potrzeba, czyli w końcu przestanie Cię prześladować. To już jest uporczywe prześladowanie i zasługuje na wygnanie.
Pozdrawiam
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum