Ja uwielbiam pełnię ! Czuję się jakoś tak magicznie, jak czarownica jakaś . A ze spaniem kłopotów nie mam - proszki + drink i śpię jak kamień ( aczkolwiek metody nie polecam, bo jest lekko mówiąc niezdrowa ) . Ale dziewczyny nie martwcie się - kiedy jest pełnia, każde marzenie się spełnia
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
O kurka wodna... jak się położyłam spać o 3 tak wybudziłam się po 19
Oczywiście były pobudki:
1. na karmienie kotełków
2. wizytacja syna mego jedynego
3. pićku
Chyba się trochę przetyrałam... w piątek cały dzień pracowałam a wieczorem grałam jeszcze imprezę wiec poszłam spać o 6, w sobotę pół dnia ryczałam bo się rozsypałam po czym poszłam na zakupy i wydałam wszystkie pieniądze jakie miałam co trochę humor poprawiło. Wieczorem grałam kolejną imprezkę i poszłam spać o 3.
I tak oto minął kolejny weekend. Jeszcze 2 dni pacy i do szpitala - 10ta chemia przede mną. Przyznam, że jak o tym myślę to mnie skręca.
sciskam, caluje i takie tam
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Walizka spakowana, mieszkanie wysprzątane, dziadek na posterunku, koty oblegają walizkę czyli pełna gotowość do akcji.
Przyznam się Wam, że jak pomyślę o moich "wczasach" to mi się żołądek do góry nogami przewraca. Będą to moje 10te wczasy.
Zastanawiam się też jak bym się czuła teraz gdybym nie brała chemii... W końcu na raka nie działa ale mnie wykończyła. No ale nie leczę się dla siebie a przede wszystkim dla "moich" więc zacisnę ząbki (te które jeszcze zostały) i pomknę jutro moim kasiowozem do szpitala.
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Zastanawiam się jakich 'kasiowczasów' Ci życzyć. ... i niech to będą 'udane kasiowczasy', takie skuteczne i jak najbardziej komfortowe (bez dodatkowych ubocznych atrakcji)
Pozdrawiam
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Z głębokiego dołka, w który wpadłam dziś w nocy macham do Ciebie Kasiu.
Się nie martw, bo przynajmniej nie jesteś taka stara, taka głupia, taka tłusta i taka nikomu niepotrzebna jak ja.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: jusia: 2013-09-24, 16:56 ] Oj Małgośka, Ci się oberwie.
Racja jo_a: "kto jak nie Wy".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum