Dziękuję Wszystkim za kciuki, co do leczenia dobrych wieści nie ma- dokładnie opiszę w wątku merytorycznym.
Natomist wiedza, że ktoś tam o Nas myśli na pewno dodaje siły
Pozdrawiam i myślę o Was ciepło!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
No i znowu do Was pukam- jutro jedziemy na wstępną kwalifikację do udziału w badaniach klinicznych, wizytę mamy o 12 więc proszę pomyślcie o mojej bratowej ciepło i potrzymajcie kciuki- okazują one się dla Nas bezcenne!!!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Witam Was!!!
Jutro rozpoczynamy naświetlania (10 razy) w Wałbrzychu- proszę Was o kciuki, bo tym razem jakoś bardzo się boję, nie wiem jak będzie, co będzie. Ech- ciężko dziś jakoś, brakuje trochę energii i optymizmu.
Pozdrawiam.
Klaryso, czytam i jestem pełna podziwu dla Ciebie, tego co robisz, jesteś prawdziwym wsparciem, cudowną osobą i serdeczną przyjaciółką. Niektórzy chorzy mogą tylko pomarzyć o kimś takim.
Pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum