No dobra ja ten aktualny temacik dyskusji bo sam nie pasuje do tych opisów gdyż jestem w niskim przedziale wiekowym a sami wiecie jak to jest
Teraz jedna ważna kwestia związana ze szczęściem. Hmmm jak to powiedzieć? Widzicie od jakiegoś czasu się spokojniej kładę spać - no to strasznie głupio brzmi :<: Ale to prawda mimo, że nie mam chwili wolnej podczas dnia, dziś nawet jadłem frytki z McDonaldsa, normalnie masakra. Czas dzielę między moja rodzinę, z którą rozmawiam codziennie, moją pracę, którą kocham i nie wyobrażam sobie żebym mógł robić co innego oraz do jakiegoś czasu jeszcze coś. Wiecie co, nie? Odkąd tu do Was przyszedłem to czuję się zupełnie inaczej. Prawdę mówiąc to nie mam czasu wyjąć prania z suszarki od piątku ale mam dwa razy więcej szczęścia w życiu niz miałem i czuję że ta radość się ciągle mnoży
Kiedyś miałem taki czas, że starałem się dzielić z ludźmi radością, a później za to strasznie oberwałem i przestałem to robić. Teraz dzięki Wam urodziłem się na nowo dziękuję za to, że jesteście
Jaka konkluzja? Ano, czasem do szczęścia trzeba nam odwagi i wiecie co ja właśnie przestałem być tchórzem
Zaglądnijcie na nasz drugi wątek
Kłaniam się nisko i mówię piękne Dzień Dobry!
[ Dodano: 2012-02-28, 05:48 ]
wlasnej produkcji
[ Dodano: 2012-02-28, 05:51 ]
jeszcze mialo byc wiecej Moja Monisia robila na wakacjach :*