Nie piszę nic, bo sama czekam na wieści. Wynik z TK, jak poprzednio, może budzić wątpliwości. Guz w przestrzeni zaotrzewnowej powiększył się o kilka milimetrów w jednym wymiarze. Doktor Falkowski zostawił płytkę do konsultacji radiologicznej. A teraz doktor na urlopie, więc czekam. Na pewno nie bezczynnie, bo zajęłam się ratowaniem nerek. Kiepsko w czerwcowych badaniach wypadło eGFR - 55, a powinno być powyżej 90. Wczoraj odebrałam wynik i jest nieco lepiej- 69.
Dziękuję za pamięć.
Trzymam za Ciebie kciuki od pierwszego postu mimo, że dopiero teraz się zapisałem. Pomyślałem że samo trzymanie kciuków nie pomoże i lepiej przesłać parę ciepłych słów. Moja żona też zmaga się z chorobą ale to zbyt świeży temat aby o tym mówić nie wylewając morza łez. Także: bardo mocno trzymam kciuki drugiej ręki za Ciebie Małgosiu, może niedługo porozmawiamy dłużej bo widzę że silna z Ciebie kobieta...
Pozdrawiam wszystkich ciepło. Oby Bóg (lub kto w co wierzy) dał nam siłę by to przetrwać...
Daj znać jak się czujesz.
Prawie 4 lata temu rejestrowałam się na forum. Co wtedy czułam ,opisałam w pierwszym wpisie w wątku merytorycznym. Na nic nie liczyłam , a już na pewno nie na to, że wrócę jeszcze do pracy, będę wychowawczynią i będę na studniówce mojej klasy. Jeśli macie ochotę na portalu www.mylomza.pl jest artykulik "Studniówka w Akademickich Szkołach Ponadgimnazjalnych".135 zdjęć. Na kilku ja - rude włosy, futrzana narzutka. Jeszcze raz dałam radę i bardzo się z tego cieszę.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2016-02-07, 08:48 ] Serdecznie gratuluję i pozdrawiam.
Małgoś, po prostu obłęd! Pięknie wyglądasz, kombinezon ( chociaż trochę chowasz się pod narzutką).
Ps. No i wpatrzeni w Ciebie uczniowie, te zdjęcia, na których mówisz do nich - a oni patrzą, uśmiechają się. To jest to.
Ściskam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum