"Wiadomości z drugiej reki "
Nie pamiętam, czy pisałem, o tym, ze uwielbiam zdobywać nowe doświadczenia życiowe W chwili obecnej -życie na wózku inwalidzkim. samodzielne Dzięki mojej determinacji urządziłem sobie wszystko wg mojej koncepcji Teraz jestem przeszczęśliwy
Nie bójcie się napisać -wariat.Odpowiem- oczywiście przecież mam przerzuty do mózgu
Teraz ponarzekam
jestem pewien, ze sadzili, ze siedzę na tym łóżku i cały dzień obmyślam jak im up......lić życie (wiecie, że jestem synem szewca i przeklinam więcej niż mój tata
Dam jakiś przykład Przez pierwsze 3 tyg lutego piłem3 litry wody na dobę Piekło mnie strasznie w żołądku i musiałem go zalewać do pełna woda Co za tym szło - OLA- kaczka i tak prawie co godzinę. I w ten sposób prawie ja wykończyłem"zmęczenie przewlekłe" w domu zimno, bo nikomu się nie chce napalić w kominku " aby ja trochę oszczędzić po pomocy w we wstaniu, zanim prosiłem o pomoc w położeniu siedziałem ze 2 godz i myślę niech trochę pośpi W ten sposób wykończyłem także siebie Tak byłem osłabiony, że w nocy pogotowie- Blood presure 90. Ten w czerwonym mówi- zabieramy niech Pan podpisze zgodę ja idac za przykładem z góry mówię - zawetuję- nie podpiszę
cdnjutro- wsiadam na wózek i jadę dołożyć do pieca
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2018-03-02, 23:39 ]
Trzymaj się chłopaku
[ Dodano: 2018-03-03, 01:59 ]
Już jest jutro, wiec jedziemy dalej. Ależ się Za Wami stęskniłem
Będę pisał o wszystkim, także rzeczach nieprzyjemnych /wstydliwych Następna doba (brak ruchu, perystaltyka jelit do bani)-wieczorem usilne szukanie serwisu Lewatywa 24,ależ skąd- nie dodzwonisz się nigdzie.Za to dodzwonisz się na 112 Pierwszy w czerwonym mówi,- nieuzasadnione wezwanie Drugi czyta TK i mówi -zabieramy - tętniak aorty Pierwszy doczytuje i mówi- ale mały W poniedziałek - wizyta kontrolna- badanie krwi- hemoglobina bardzo niska - lekarz - zostawiam Pana na oddziale na przetaczanie 2 doby
Teraz o wpływie temperatury otoczenia itp U każdego pewnie inaczej -u mnie 20, 5 st C i lekki przewiew z nieszczelnego okna lub zimnych pomieszczeń - od razu pieczenie skóry niepokój i trzęsionka 22,5 st. C- OK
Podrażnienie jamy ustnej :
Pamietajcie-0 cytryny- wysusza
herbata z samej lipy- uspokaja-wpływa na jelita
I najważniejsze
Pacjent zadowolony jest "mniej awanturujący się" Tutaj zazdroszczę drugiej połówce Majbas
Dzisiaj rano cd o wyposażeniu i innych dla mnie ważnych sprawach - dla spokojności
21,1st C- Jade dołożyć do pieca i trzeba sie przespać z 2 godziny
[ Dodano: 2018-03-03, 08:00 ]
TU CENTRUM STEROWANIA ŚWIATEM
. ZA oknem robi się jasno- słońce wschodzi.
Temp otoczenia 24 st. C. Metabolizm wzruszony ,mam nadzieje, ze mutanty lubią ciepło i sobie smacznie śpią Ciśnienie krwi 148/94 wiec chyba przeżyję kolejny dzień. Gdy wracałem z przetaczania złapałem kontakt na super transport medyczny, komercyjny i drogi, ale w naszym przypadku liczy sie każda dana nam minuta życia jedziemy na sygnale, dzwonie do OLI- TU AIR FORCE ONE- ORZEŁ NA POKŁADZIE, gdy usłyszysz sygnały- ORZEŁ wylądował. Panie w czerwonym się uśmiały
Opis mojego stanowiska:
1. najważniejszy stolik- z listwa zasilającą, komputer, rozszerzenie portów USB, żebym mógł podłączyć co tylko mi się chce Z tyłu na niskiej ławie TV - drukarka HP w każdej chwili gotowa do użycia.
Teraz sie trochę ujawnię. Obok HP stoi moje dziecko- drukarka 3D , która sam zaprojektowałem. zbudowałem, napisałem własny program sterujący w języku C, nikomu nieznany.
Jestem po prostu programista umysł ścisły. Nic mnie tak nie kreci jak gotowanie i programowanie. Mysle, ze bajkaa-pozdrawiam ma tez taki umysł- dążenie do celu
Teraz wiecie dlaczego jestem szczesliwy utożsamiam się trochę z HAWKINSEM
Obok kompa na niższy stolik media ilekii przekaski. Tablet 90 programów TV NEWSY I WIEDZA, trochę rozrywki, muzyka - łagodzi obyczaje CNBC , EURONEWS Rasija 24, z tyłu łózka- niska ława gdzie będę robił bałagan z różnymi papierami
Koncze bo o 8:00 Zelboraf , potas, sterydy, osłonowe. Po Zelborafie prześpię się z godzinkę
O 13:00 rehabilitant, pewnie sie zdziwi, bo nic samodzielnie nie cwiczyłem, a jak sie upre to chodzę bez podtrzymywania Mózg chyba znalazł jakieś obejścia(jak byłem młody brałem ACIDUM GLUTAMICUM na rozrost szarych komórek mam pamięć absolutna.
CDN
Trzymajcie się tak jak ja i wszystko będzie dobrze