aislinn, u mnie dużo się dzieje, ale narazie nie mówię, żeby nie zapeszyć.
Dziura się nadal goi, w swoim tempie oczywiście.
Ostatnio poddałam się dwukrotnie zabiegowi termolezji nerwu w lewej nodze, który został uszkodzony podczas zabiegu i radioterapii - efekt, hm szału nie ma, ale widzę ulgę i to mi wystarcza. Ból jest mniejszy, rzadziej pojawiają się epizody bólu mocnego a to już mi póki co wystarcza.
aislinn, pewnie, że dobrze, ile można się raczyć garściami leków.
Co prawda po drugim zabiegu dostałam koszmarnej wysypki, a właściwie to chyba jakiś stan zapalny się zrobił całą nogę do kolana mam w plamach okropnie swędzących, no ale tak to jest jak służba zdrowia idzie do lekarza - normalne.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
i żeby nic nieciekawego Cię nie spotykało, niech będzie nuuuda:) i spokój
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum