No i jestem po kontroli.Guzek jest ale w badaniu PET nie zaswiecl wiec to nie przerzut.Za miesiac mam zrobic badanie kontrolne i mam nadzieje ze do tego czasu guzek poprostu zginie.Poza tym w badaniu wszystko ok.Dziekuje wszystkim ktorzy trzymali kciuki!!
No widzisz myszka wszystko jest dobrze . i będzie jeszcze lepiej bo będziesz zdrowa i będziesz cieszyła się życiem
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
myszko! postaraj się nie myśleć negatywnie! Na pewno wszystko będzie Ok! Dla mnie również każdy kaszel, zawrót głowy - nasuwa myśl, że to na pewno przerzut! Za dwa dni mam TK głowy, i tak jak Ty bardzo się boję wyniku, ale staram się myśleć pozytywnie!!! Mam dwójkę dzieci, jedno ma 4 latka, drugie 10 lat - i to dla nich powinnam widzieć życie w bardziej jaśniejszych kolorach - zrób tak i TY
Myszko, mysl pozytywnie!!! to bardzo wazne przy czerniaku Cholernik nie lubi uśmiechniętych ludzi a karmi sie naszym strachem więc.......
czekam na pięęęękny, szeroki uśmiech i do przodu!
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Cieszę się myszko, że wszystko jest Ok! Postaraj się mysleć teraz bardziej optymistycznie i pozytywnie!
Mój "gad" ma trochę wyższe stadium, nie raz nachodzą mnie negatywne myśli lecz staram się o tym nie myśleć!!! Pilnuj wyznaczonych kontrli, a na pweno będzie dobrze
-dobra decyzja
ja też mam zamiar tak zrobić - mam już namiary na dobrego specjalistę. Depresja na pewno nam nie pomoże w walce - więc trzeba do niej nie dopuscić
pozdrawiam - aga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum