erin29,
Dziękuję za wsparcie.
Ja już walczę od czerwca i wiem niestety że nie jest dobrze, dlatego nie mogłam jechać na Zlot mam nadzieję że do Wiosny doczekam i się z wami spotkam.
Cześć Nika Cieszę się, że się odezwałaś I 3m się , mam nadzieję, że nie będzie w wynikach badań żadnych nieprzyjemnych atrakcji. Pozdrawiam Cię cieplutko
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witam wszystkich muszę się trochę wygadać
Tylko co wróciłam do pracy (13.11.2012)i jestem cały czas przeziębiona ,smarole zielone jak diabli .Brałam jeden antybiotyk doktorek mi zapisał i nic z tego 10 dni brania i bez efektów więc 2-gi zapisał no i smarole już prawie znikły ale kaszel już mnie doprowadza do szału , niestety nie wróży to nic dobrego. Czekam cierpliwie na MRI 13.12.2012 ale na wyniki pewnie też trochę poczekam więc na razie nic na Święta nie planuje. Wszyscy dzwonią Mama, siostra ,dzieciaki gdzie będziemy na Święta a ja nie wiem
No to chyba sobie pogadałam,popisałam trochę się pożaliłam.
Pozdrawiam wszystkich
Niko, fajnie, że do nas zaglądasz i piszesz. Choć lepiej byłby, aby to były dobre wieści. Ale my zaciskamy kciuki za dobre wieści. Ucałowania i uściski
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nika2, trzymamy za MRI i całe to przeziębienie niech idzie wreszcie w diabły... no i spokojnie planuj Święta i Nowy Rok... wyniki MRI u nas są po 14 dniach roboczych wiec u Ciebie tez mogą być w 2013 roku. Czyli głowa do góry, wszystkiego dobrego, będzie dobrze i szykuj choinkę
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Mam taką nadzieję .Ty Seteczko jesteś wspaniałą i wytrwałą osobą , będę się uczyła od Ciebie.
Już przystroiłam mieszkanie i trochę mi lepiej z samopoczuciem, szczególnie jak patrzę na choinkę świetlną na oknie jest z kolorowych światełek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum