Witam po roku przerwy,
aż sama jestem zaskoczona, że tak długo nic nie pisałam.
Niestety u mojego teścia pogorszenie, i samopoczucia i wyników
Po wczorajszej wizycie u onkologa, po 2 latach leczenia chemioterapią (Folfiri, Folfox 4, Xeloda) lekarz zadecydował o zakończeniu leczenia ponieważ kolejna chemia by pacjenta zabiła, jest na to za słaby.
Teść w ciągu ostatnich miesięcy bardzo osłabł i skarży się na bóle brzucha
Lekarz prowadzący wydał skierowanie do hospicjum domowego, dzisiaj ma być pierwsza wizyta lekarza.
Czy od tego momentu lekarzem prowadzącym jest ten lekarz hospicyjny?
Czego możemy od niego wymagać?
W jakich sytuacjach należy wezwać pogotowie?
Bardzo proszę o jakieś informacje i przedstawiam w załączniku skan ostatniej TK.
Jak się zachowywać w obecności teścia? My z mężem nie mieszkamy na co dzień z teściem i już jestem przerażona tym wszystkim
[ Dodano: 2016-04-07, 14:56 ]
Witam po roku przerwy,
aż sama jestem zaskoczona, że tak długo nic nie pisałam.
Niestety u mojego teścia pogorszenie, i samopoczucia i wyników
Po wczorajszej wizycie u onkologa, po 2 latach leczenia chemioterapią (Folfiri, Folfox 4, Xeloda) lekarz zadecydował o zakończeniu leczenia ponieważ kolejna chemia by pacjenta zabiła, jest na to za słaby.
Teść w ciągu ostatnich miesięcy bardzo osłabł i skarży się na bóle brzucha
Lekarz prowadzący wydał skierowanie do hospicjum domowego, dzisiaj ma być pierwsza wizyta lekarza.
Czy od tego momentu lekarzem prowadzącym jest ten lekarz hospicyjny?
Czego możemy od niego wymagać?
W jakich sytuacjach należy wezwać pogotowie?
Bardzo proszę o jakieś informacje i przedstawiam w załączniku skan ostatniej TK.
Jak się zachowywać w obecności teścia? My z mężem nie mieszkamy na co dzień z teściem i już jestem przerażona tym wszystkim
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2016-04-07, 15:15 ]
Załączając wynik badań, bardzo proszę usuwać dane lekarzy.