To ja dziękuję. To dla mnie zaszczyt spotkać tak pięknych ludzi i uczestniczyć wirtualnie w Waszym życiu. Macie w moim sercu swoje miejsce na zawsze.
Życzę Ci by 2015 rok był po prostu lepszy niż obecny, by jak najmniej w nim było smutku i trosk. Trzymaj się Dzielny Chłopaku! Myślę o Tobie cieplutko!
Robercie, dla mnie jesteś wzorem miłości i oddania.
Tak pięknie pisałeś o Ewie, czytając to na moich ustach pojawiał się uśmiech,a w oczach łzy wzruszenia.
Żal, tak bardzo żal, że Twoja Dziewczyna odeszła.....
Dziękuję, że mogłam Was ,,poznać", choć ogromna szkoda, że w takich okolicznościach.
Najbardziej cierpią Ci, co zostają........
W tym nadchodzącym roku życzę przede wszystkim tej pogody ducha, która mimo wszystko Tobie towarzyszy, życzę odnalezienia sposobu na nowy etap w życiu, trudny, ale też ważny.
Pozdrawiam- Klarysa- Halina
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Pisałam te słowa wcześniej, ale takich podziękowań nigdy dość ... DZIĘKUJĘ za Wasze świadectwo miłości. Zapewne umocniło niejednego z nas. Wciąż zerkam do Waszego wątku, tak trudno się oswoić z tą myślą, że Ewy nie ma Tak jak napisała gdynianka-cierpią ci, co zostają...
Obertasie, życzę Tobie w Nowym Roku pokoju w sercu, siły do dalszego życia, a dobry Bóg niech da Ci ukojenie i pocieszenie na ten czas rozłąki z ukochaną Dziewczyną.
Światło zgaszone.
Cóż więcej napisać?
Powiem tak: trzymaj się dla Syna, Ewa by tego chciała.
On stracił jedną z najważniejszych osób, nie może być więcej strat.
Wiem, że podołasz, Twoja Miłość jest Wielka, Serce z pewnością też.
Myślami i modlitwą jestem z Wami.
Nie wiem kiedy ale pewnie jeszcze długo, długo będzie źle i niedobrze ale przyjdzie kiedyś ten lepszy czas. Piękne jak tak mocno kochamy, smutne jak kogoś od tej pięknej miłości zabraknie a my musimy żyć dalej ale już sami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum